20 Kasım 2012 Salı

Çizi Film Antolojisi "Çizgilerin Gücü" TÜYAP'ta

Ve bu da oldu, editör, Frpnet.net yöneticisi Kayra Keri Küpçü çocukluğumuzda izlediğimiz çizgi filmlerin tamamını "Çizgilerin Gücü Adına" adlı bir kitapta topladı. Hemen her alanda olduğu gibi "bellek kaybı" yaşadığımız bir alanda koskoca bir boşluğu doldurmaya hazırlanan kitap 24 Kasım 2012, Cumartesi günü TÜYAP'ta okurların beğenisine sunulacağı gibi yazarı tarafından Gerekli Şeyler standında imzalanacaktır:

Çizgilerin Gücü Adına
bir çizgi film kitabı
Arkadaşlarınızla konuşurken aklınıza gelip bir türlü dilinizin ucundan çıkmayan çizgi filmlerin kitabı.
2000 yılından önce ülkemiz televizyonlarında yayınlanmış tüm çizgi filmleri bu kitapta bulacaksınız. Bu kitap, Türk televizyonculuk tarihi açısından da önemli bir kitap olması dışında; çocuklarınıza bırakabileceğiniz rengarenk, anılarla dolu bir miras olacak. Kafanıza takılan bir çizgi film olduğunda her an elinizin altında bulunması gereken, hatırladığınız ve hatırlayamadığınız çizgi filmlerin olduğu bir kaynak kitap. 
Hâlâ çizgi film izliyorsanız ve eski çizgi filmleri anıyorsanız bu kitap sizin başucunuzdan eksik olmayacak!
"Geride kalmış mutlu anları hatırlamaya hazırlanın. Çizgilerin Gücü Adına, televizyonculuk tarihi açısından da önemli bir kitap bence. Şimdi Shrek, Buz Devri, Madagascar, vb. ortalığı kasıp kavuruyor. Onlar yokken bunlar vardı işte."

- Sevin Okyay

Yazan: Kayra Keri Küpçü
Editör: Güliz Dülgeroğlu Küpçü
Kapak Resmi: Ertaç Altınöz
Yayınevi: Gerekli Şeyler
Sayfa Sayısı: 208 - Renkli

1 yorum:

mit dedi ki...

Kısmetse cumartesi günü ellerimde :)

Linkler

Related Posts with Thumbnails