13 Kasım 2012 Salı

3 Ciltlik Frankofon "Grand Duc" Çıkıyor!

Çizgi Düşler büyük bir adım atarak frankofona giriş yapıyor: Grant Duc
Grand Duc 1 – Gece Cadıları

1943 Kışı. Doğu cephesi cehenneminde yenilmez Luftwaffe göklere hakimdir ve bozguna uğramış Rus birliklerinin üzerine ateş ve çelikten bir sel gibi akmaktadır.
Kendilerini silindir gibi ezen Nazilerin karşısındaki Sovyet filosunun elindeyse, ilerlemelerini yavaşlatabilecek pilotlarının kahramanlıklarından başka bir şey yoktur.
Lilya, yavaş ve eskimiş uçaklarıyla düşmanı yıpratmakla görevli “gece cadıları”ndan biridir. Ama baştan belli olan kaderlerini düşmana ödetmeye kararlıdır.
Karşısındaki Wulf ise Hitler’in kanatlarındaki sayısız çelik tüyden biridir… Ama isyankar, itaatsiz bir tüy… Üstelik sonuna kadar Nazi karşıtıdır!
Grand Duc 2 – Yoldaş Lilya

Ağustos 1944; Alman cephesi darmadağın.
Parça parça haldeki Luftwaffe Sovyet avcı uçaklarının arkası kesilmeyen akınlarına umutsuzca direnmeye çalışıyor, ama Kızılordu’nun silindirinden kaçamıyor.
Pilot yoldaş Lilya için bu zafer anı; karşı taraftaysa Oberleutnant Wulf hayatta kalabilmek için sadece cesaretine, becerisine, içgüdülerine ve belki de kızı Romy’nin verdiği küçük tılsıma güvenebilir…
Ama her iki tarafta da, şans dönebilir ve ilk olarak kahraman küçük “gece cadısı”nın başına korkunç olaylar gelir…

Grand Duc 3 – Wulf & Lilya

1945 Baharı. Luftwaffe için çanlar çalıyor! Bütün cephelerde yenilgiye uğrayan Alman filosu yenilmez, kararlı ve hepsinden öncemlisi sayıca çok üstün düşman karşısında savaşamaz halde. Uçabilecek haldeki bütün araçlar Reich’ın savunma hattında yoğunlaşıyorlar ancak kibirli imparatorluğun toprakları günden güne küçülüyor…
Kızının trajik ölümüyle sarsılan Wulf öfkesini ve intikam hırsını acımasız çarpışmalarla dindirmeye çalışmaktadır.
“Kızıl Cadı” Lilya içinse zafer saati gelmiştir!
Ama hava savaşında ipler her zaman Şeytan’ın elindedir… Bazen de aşk tanrısı araya girer!

Ön sipariş için - ilkerozer@ozersahaf.com

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails