21 Temmuz 2012 Cumartesi

Free Comic Book Day Geliyooooor!

Selam,

Artık hemen hemen hepinizin bildiği üzre, Gon’a ayda minimum üç defa geliyor bu çizgi romanlar. 2’ye düşmüyor bu partiler vefakat(!) 5’e çıktığı oluyor. Dolayısıyla ben duyuru mailini gönderemeden üst üste 2 parti çizgi roman daha geliyor.
Yeni gelenler arasında Mangalar, DC, Marvel ve Dark Horse ciltleri yoğunlukta. Özellikle Marvel’ın yepyeni ciltleri raflardaki yerlerini aldılar.
DC Comics New 52 fasiküllerinde 9. sayılar abone zarflarında yerlerini aldı 10. fasiküllerde 10 gün içinde ayrılmaya başlanacak.


Bu arada Yeni 52 sayıları arasında yeniden gelen ve rafa (ki raf ömürleri kısadır uyarayım) çıkanlar da olmadı değil.
Yeni gelen Star Wars ve Batman heykellerinden, Kidrobot ve TokiDoki figürlerinden de uzun uzun bahsetmem gerek aslında ama sonra “çok uzun yazıyorsun, okunmuyor” diyenler oluyor. Sadece haber vermekle yetineyim.

Yeni çıkan türkçe çizgi romanlara şöyle bir değinmek gerekirse:
Gerekli Şeyler New Avengers 4’ü, One Piece 5’i ve Naruto 5’i yayınladı.
Marmara Çizgi’den Yürüyen Ölüler 9 ve Örümcek Adam 5’e kavuştuk.
Hoz Comics’den Dylan Dog Renk Cümbüşü serisinin devamı çıktı.
Mürekkep ise En Kahraman Rıdvan 5. cildi sundu bizlere.

Buarada kişisel bir tavsiye: Geçtiğimiz hafta vizyona giren Örümcek Adam filmini hala izlemeyeniniz varsa, şimdi şuan biletini alsın! İlk 3 filmi unutturacak derecede iyi, özenli ve eğlenceli bir film bekliyor hepinizi. (Gerçi The Dark Knight Rises’ı çok daha büyük bir heyecanla beklediğimi gizleyemeyeceğim!)

FCBD haberine gelecek olursak. Free Comic Book Day’i bu sene 26 Temmuz’da düzenleyoruz. 10larca yayınevinin bu güne özel olarak bastığı bir çok çizgi romanı ve yine bu güne özel olarak üretilen çeşitli poster ve minifigürleri, 26 Temmuz Perşembe günü Gon’da ücretsiz olarak dağıtacağız. FCBD’ye özel üretilen ürünler dışında, raflardaki çizgi romanların “beleş” olmayacağını hatırlatıp, kamyon kiralamak üzere elleri telefonlarına gidenleri uyarayım!
26 Temmuz Perşembe günü mağazamıza gelip, Foursquare veya Facebook marifetiyle “Check-In” yapanları özel sürprizlerin beklediğini de söyleyeyim ki ekstra bir güne ekstra heyecan ekleyelim :) 

Not: Çizgi Roman candır!

Cenk Könül
Gon Çizgi Roman/Gon Comic Shop
www.rob389.com
www.twitter.com/goncizgiroman

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails