1 Mart 2012 Perşembe

Marvel Comics for iPhone, iPad Now Available in iBooks

Spider-Man, Hulk, Iron Man gibi karakterlerin yaratıcısı ve yayıncısı olan Marvel çizgi romanları artık Apple’ın iBooks uygulaması içerisinden de satılmaya başlandı.
Dünyanın en büyük çizgi roman yayıncılarından Marvel, artık Apple’ın iOS cihazlarda yer alan iBooks kitap mağazasında satılmaya başlıyor. Apple ile Marvel arasında yapılan anlaşma sonucu Marvel’ın birbirinden güze çizgi romanları, iBook mağazası üzerinden satın alınabilecek ve yine iBooks uygulaması içinden okunabilecek.

Anlaşmanın şerefine The Avengers’ın ilk sayısı da bedava olarak mağazada yer alıyor. Haber ne kadar heyecan verici olsa da bizler için üzücü yanını da belirtmek gerek. iBooks, Türkiye’de tıpkı iTunes Store gibi tam anlamıyla açık değil. Bu yüzden Marvel çizgi romanlarına Türk hesaplarıyla ulaşmak mümkün değil. Ancak Amerikan hesabı kullanıyorsanız iBooks’un geniş ürün yelpazesine ulaşabilirsiniz.
Eğer Marvel’ı iPad üzerinden okumak istiyorsanız başka bir yolu daha var. Türk hesabınızla Marvel’ın kendi uygulamasını indirip uygulama içinden çizgi romanları satın alarak da okuyabilirsiniz.
Kaynak: SDN – shiftdelete.net

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails