7 Ocak 2012 Cumartesi

Emel Alp Sarı'ya Londra'dan Mansiyon Ödülü

Kitap ilüstrasyonlarıyla adından söz ettiren çizer Emel Alp Sarı, Roya Hendesi'nin "Ancient Queendom" adlı kitabı için gerçekleştirdiği çizimleriyle Londra Kitap Festivalince "Mansiyon Ödülü"ne layık görüldü.
İşte sanatçının kendi ağzından mutluluğu:
"Bugün çok mutluyum çünkü Roya Hendesi'nin yazmış ve benim resimlemiş olduğum Ancient Queendom Londra Kitap Festivali'nden çocuk kitapları kategorsinde bir mansiyon ödülü aldı. Dahası bu Ancient Queendom'ın aldığı ikinci mansiyon ödülü. İlk mansiyon Hollywood Kaliforniya'da düzenlenen 2011 Halloween Kitap Festival'inden geldi.
İşte kader bu olsa gerek, dünyanın en uzak iki ayrı ucundan bir araya gelip,geçmişten geleceğe bir iz bırakmak..Arkadaşım Roya Hendesi'ye binlerce teşekkürler.
I am very happy today. Because "Ancient Queendom" won a honorable mention from London Book Festival at Children's Books Category.
Many thanks to my dear friend and the author of "Ancient Queendom" , Roya Hendesi. Infact this is second time for Ancient Queendom to win an award. The very first one was another honorable mention from the 2011 Halloween Book Festival in Hollywood,CA.
I think destiny is this, becoming together from two different and the furthest parts of the world to make a sign from the past to future...
Many thanks to my gorgeous writer and my lovely friend Roya Hendesi."
Sanatçının eserleri için: http://kidsoul.deviantart.com/

1 yorum:

mit dedi ki...

Kendisini canı gönülden tebrik ediyorum. Çizimleri de çok kaliteli gerçekten. Daha nice ödüllere...

Linkler

Related Posts with Thumbnails