22 Aralık 2011 Perşembe

Kahramanlar Burada - Hakan Tunga Kalkan ile söyleşi

Haber alma alışkanlıkları değişiyor, gazetelere değişiyor ve bazı araçlar farklılaşıyor. Değişim hayatımızın temelini oluşturan bir faktör. 21. yüzyılda iletişimin hızı yüzünden çok hızla tüketip ve ilişkilerin yüzeyselleştiği konusunda sıkıntılar yaşasak bile internet doğru kullanabildiğimiz sürece, bizlere inanılmaz imkanlar sağlayan bir gerçek.
Bununla birlikte zevklerini yazıya dökmek isteyen binlerce yazarın kendi sitelerini inşaa ederek farklılık yarattığı gerçeği bugün çok daha net ortada. Zaman zaman sayılar artıp birbirini taklit eden siteler çıksada iyiler ayakta kalabiliyor. İşte bu yüzden benim gibi bir blogcu olan Hakan Tunga, yeni sitesi Kahramanlar Burada'yı açtığı zaman bir hoşgeldin ziyareti yapmak istedim.

Yeşilçam'ın besin kaynaklarından en önemlilerinden birisi olan Çizgi Roman kahramanlarını bulabileceğiniz Kahramanlar sinemada sitesi bizlere uçsuz bucaksız bir dünya açıyor kahramanlar burada ise koleksiyoncular için yepyeni ve kaliteli bir açılım. Ben de bu iki sitenin yaratıcısı Hakan Tunga Kalkan ile keyifli bir söyleşi yaptım, içten cevapları için teşekkür ederim.
(Utku Uluer)

Röportajın Devamı: Sinematik

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails