13 Aralık 2011 Salı

ÇR Ödülleri Aday Gösterenler Dikkat!

2011 Çizgi Roman Okurları Ödülleri aday gösterme süresi son iki gününe girdi çizgi roman okuru arkadaşlar. Şu ana kadar birçok aday ismi bize ulaştırıldı ancak bazı eksiklikleri belirtmekte yarar olacak. Belki adalarını değiştirmek isteyenler olacaktır:
1 - ÇROP ve Ümit Kireççi bu sene de adaylar arasında olamayacaklardır. Organizasyonu yapan kurum ve kurumun yöneticisinin aday olması etik olmayacaktır. Bu iki ismi bazı kategorilerde aday gösteren arkadaşlar haklarını kaybetmemek için farklı iismleri önerebilirler.
2 - Özellikle yabancı yazar, çizer ve yayınlarda sorun yaşıyoruz. Ülkemizde yayınlanmayan adayları oylamaya dahil edemiyoruz üzülerek. Bu kategorileri ülkemizde basılanlarla sınırlarsak yayıncılarımızı teşvik ederken okur arkadaşlarımızı da yönlendirmiş, belki de bilmedikleri bir lezzeti okumayı önermiş oluruz.
3 - İnternet satış noktaları sahaf-kitabevi kategorisinde yer alamayacaktır.
4 - Bazı başlıklara hala aday gelmiş değil veya az gelmiş durumda (editör, çocuk çizgi v.s.), önerilerinizi bekliyoruz. Tek veya hiç adaylı kategoriler oylamaya açılamayacaktır.
5 - Adaylarınızı en kısa sürede (kaç kategori isterseniz, en az bir, en çok üç isim her kategoriye) bildirin lütfen. Sonra "Bu neden yok? Şu neden oylamada yok?" sorusu geliyor bize. Aday olarak sunulmayınca olmuyor işte :)
6 - Kategoriler için - http://cropcizgiromanodulleri.blogspot.com/2011/11/2011-cizgi-roman-okurlar-odulleri.html
7 - Adaylarınızı göndereceğiniz adresimiz : cizgiromanodulleri@gmail.com

Adaylarınızı beklemeye devam ediyoruz.
Bir hafta içinde adayların oylamaları başlayacak bunu da unutmayın lütfen!

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails