28 Ekim 2011 Cuma

FRPNET Yenilendi ve Geliştirildi!

FRP denildiğinde akla gelen adres FRPNET tepeden tırnağa yenileniyor. 14 Nisan 2004 tarihinden itibaren aralıksız bir şekilde yayın hayatına devam eden FRPNET yeniliklere doymuyor!Türkiye'nin en uzun soluklu ve alanında en geniş içeriğe sahip fantastik kurgu yayını olan FRPNET, yepyeni bir görünüm ve yapıya kavuşuyor. Bundan 3 yıl önce V2.0'ı duyuran ve yenilenen site, şimdi de V3.0 ile karşımıza çıkıyor. Daha dinamik ve görsel olarak daha zengin bir yapıya kavuşan site, önceki sloganı olan "Türkiye'nin Fantastik Kurgu ve FRP Portalı" açıklamasını da "Türkiye'nin Fantastik Yaşam Portalı" olarak değiştiriyor. Bunun sebebini de siteye girince görüyoruz.


Fantastik Edebiyat'ın Adresine Hoşgeldiniz!


Sitede yeni oluşturulan Kültür-Sanat bölümü gelişmenin habercisi... Bu kategori altında çok yakında Fantastik sinema, dizi, kitap, müzik gibi pek çok konu kendisine yer bulacak. Bu sebeple tamamen bir fantastik portal haline gelen site kendisine bu sloganı daha uygun görmüş. Bununla birlikte yayının temel misyonu değişmiyor, FRP nedir merak eden, öğrenip daha detaylı bilgi edinmek isteyen ve diğer FRP'cilerle tanışmak isteyen herkesin yolu FRPNET'ten geçiyor.


FRPNET Oyuncuları Bir Araya Getiriyor


Türkiye'de en geniş FRP içeriğine sahip olan ve dünyada da hatırı sayılır bir konumda olan FRPNET sitesindeki yenilikler, sadece bunlarla bitmiyor. v2.0 ile daha önce DM Database ile FRP oynatanları tanıtan bir yapı genişlemiş ve çok kapsamlı bir sisteme dönüşmüş durumda. Bu sistemi FRP severler çok sevecekler ve artık kolayca aradıkları oyunlara ve oyunculara erişerek FRP oynamak için uzun arayışlara girmekten kurtulacaklar. Ayrıca Türkiye'de düzenlenen hemen hemen her FRP organizasyonunun da sponsoru olan site, bu sistem ile bu organizasyonlara da kolaylık sağlamayı hedefliyor.


Buluşmaların Adresi FRPNET


8 yıldır Türkiye’nin en kaliteli ve geniş fantastik kurgu edebiyatına yönelik içeriğini okurlarına ücretsiz sunmakla birlikte bütün üniversitelerin etkinliklerine ve üniversite harici grupların etkinliklerine destek veren FRPNET, üniversitelerden bağımsız olarak 2 defa da kendi etkinliğini düzenlemiştir. Wizards of The Coast, Q-Workshop, Steve Jackson Games, Margaret Weis Productions gibi uluslararası isimlerin Türkiye'de tanıdığı ve güvendiği FRPNET organizasyonlarının devamı için de http://www.frpnet.net adresini takip etmeye devam edin.


Yenilikleri anlatmakla bitirmek imkansız ama aldığımız haberlere göre bu daha sadece bir başlangıç. Siteyi takip ediyor ve yeni yayın hayatlarında kendilerine başarılar diliyoruz. Fantastik yolculuk sürüyor...



Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails