8 Şubat 2011 Salı

Hızır Bey Çıktı!

Talat Güreli'nin ölümsüz eser "Hızır Bey" ikinci albümüyle raflarda. Prestij Yayıncılık'ın 6 TL'ye satışa sunduğu çizgi roman şimdiden çok satacaklara aday.

5 yorum:

mit dedi ki...

Hey gidi Hızır Bey hey! Yadigar ile girdiğin birbirinden güzel maceraları az mı tükettim zamanında? Bekle beni yine geliyorum!

Unknown dedi ki...

KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞIM ARTMIŞTI HIZIR BEY VE YADİGAR SAYESİNDE...ŞİMDİ NERDEEE...

Çizgi Roman Okurları Platformu (ÇROP) dedi ki...

Devamı yolda, mit :)

Bu arada luksyat "şimdi nerdee" sorusunun açılımı "okumayı öğretecek yeni yayın arayışı" değil, değil mi? :) Öğrenmişsindir artık... Şaka bir yana yeni nesle okuma aşkını aşılayacak çizgi roman olup olmadığını çok merak ediyorum.

Ümit

Adsız dedi ki...

La ne tokatlar atardı . Bazen kartal kanatları takar savaşırdı . kılıç sallamaktan çok tokatlardı . Hızır Bey İmza : Tokatlarım Abi . 10 yaşımda okumaya başlamıştım . gastecide tombiks teksas zagor red kit vs. yerine bizim çocuk alırdım. bu hızır beyin kardeşleride sağlamdı . yadigar, diğerleri aklıma gelmiyor. atıda acaip nir mahluk idi . düldül haltetmiş. Keşke birileri yeniden avatarlarını hazırlasa . millet marvel ve uzakdoğu anime avatar kullanıyor . yeni hızır bey avatarları şart, vesselam

Adsız dedi ki...

Turkiye Cocuk degil miydi o?

Linkler

Related Posts with Thumbnails