18 Temmuz 2010 Pazar

Conan yeniden kılıç kuşanıyor

Efsane çizgi roman kahramanı yeniden sinema perdesinde.

Amerikalı yazar Robert E. Howard'ın yarattığı ünlü kahraman Barbar Conan, 26 yıl sonra yeniden sinema seyircisine merhaba demeye hazırlanıyor. 1970 yılında Marvel editörleri tarafından çizgi roman haline getirildikten sonra dünya çapında popüler olan Conan, 1982'de yönetmen John Milius tarafından beyazperdeye aktarılmış ve Arnold Shcwarzenegger Conan rolünde seyirci karşısına çıkmıştı. Dünya çapında büyük ilgi gören "Barbar Conan", 1984 yılında Richard Fleischer'ın yönettiği devam filmi "Savaşçı Conan"la maceralarına devam etmişti.
ARNOLD YERİNE JASON MAMOA
Kimmeryalı Conan, önümüzdeki yıl gösterime girmesi planlanan yeni macerasıyla yeniden hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Alman yönetmen Marcus Nispel'in yöneteceği filmde bu kez başrolde Jason Mamoa olacak. Mamoa'nın, Arnold Schwarzenegger ile belleklere kazınan Conan'ın yerini doldurup dolduramayacağı ise merak konusu. Conan'ın hayran kitlesi yeni başrol oyuncusu konusunda şimdiden ikiye bölünmüş durumda.
KADRODA BİR TÜRK DE VAR
Gösterim tarihi henüz kesinleşmeyen "Conan"da Türk izleyicileri bir sürpriz bekliyor. Almanya doğumlu Türk oyuncu Birol Tarkan Yıldız da yeni macerada Mika karakterini canlandıracak. Yeni nesil Conan, barbarlar tarafından katledilen babasının intikamını almaya çalışacak.

Kaynak - Habertürk

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails