5 Nisan 2010 Pazartesi

Sağdan Soldan Estarabim

Affola, şahsi bir duyuru için ayırıyorum bu alanı kendime: Blog duyurusu. İlgilenmeyenler peşin peşin başka yazıya atlasın, olmaz mı? Misal, hemen aşağıda sevgili Ümit Kireççi'nin enfes bir paylaşımı var.

Pekiiii... Giden gitti, kalanlarla devam edelim:

Bilen bilir, Galaksi'li yıllarda, Tex'in arkasında Estarabim diye bir sayfada yazardım. Müziğimizin pirlerinden Erkin Koray'ın malum şarkı sözünden araklanmış birkaç kelimeydi başlığımızı oluşturan. Aslolansa, "Estrabim"den çok, "sağdan soldan" hadisesiydi. Zaman zaman duygusal yazılar yer alırdı köşede, zaman zaman bir film hakkında iki kelam, zaman zaman da bir öykü.

Demem o ki, "Sağdan Soldan Estarabim" net aleminde yeniden doğdu. Ne bileyim, esti işte. Kimi ÇROP blogda, kimi basılı mecralarda yayınlanmış yazılarımı, şiirlerimi, denemelerimi, değerlendirmelerimi bir arada tutacak bir blog olsun istedim. Tahmin edersiniz ki isim için de uzun uzadıya düşünmek gerekmedi.

Eh, bunca sözden sonra, ziyaret etmek isterseniz, buyurun, bağlantı aşağıda:
http://sagdansoldanestarabim.blogspot.com/

Beklerim...

2 yorum:

mit dedi ki...

Heyooo... Estarabim geri dönmüş, hoş gelmiş sefalar getirmiş. Ömrü uzun, yazıları zengin, yorumları bol olur inşallah. Sevgiler...

Aşkın Güngör dedi ki...

Teşekkürler MİT, tekrar ve tekrar :))

Linkler

Related Posts with Thumbnails