17 Şubat 2010 Çarşamba

Altınmadalyon Logosunu Arıyor

Çizgi roman okur, yazar, çizer, çevirmen, editör ve yayıncılarının birarada olduğu ve kaliteli yazışmalarıyla çizgi romana yeni ufuklar açtığı Altın Madalyon Çizgi Roman Forumu yeni bir logo arayışında.
Forumu merak edenler http://www.altinmadalyon.com/smf/index.php adresinden girerek forumu inceleyebilirler. Eminiz çizgi romana sahip çıkan ve ayrım yapmadan her türüne sanat olarak yaklaşan okur, sanatçı ve emekçilerinin yer aldığı bu foruma çizim yeteneği olan çizgi roman okurları destek olmak isteyeceklerdir. Olmadı çizim yeteneği olan olmayan üye olacaktır :) Öğrenmenin sonu yok ve bilgilerinizden faydalanmayı bekleyen çizgi romancılar paylaşım bekliyor.

Logo tasarımlarınızı gönderdiğinizde tasarımınız seçici kurul incelemesinin ardından genel oylamaya sunulacak. Bu şekilde her üyenin demokratik bir şekilde sürece katkı sağlanmasına olanak verilerek kazanan ve kurul hariç kimse çizerinin kim olduğunu bilmeyecek. Bu şekilde bu karşılıksız ve destek amaçlı tasarım çalışması seçimi gereksiz bir polemik ve rekabete dönüştürülmeyecektir.

Aşağıdaki adres çalışma göndermek isteyen gönlü büyük çizerlere:

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails