14 Ocak 2010 Perşembe

W.İ.T.C.H. Dergisine mesaj var

Okurlarından W.İ.T.C.H. yayıncılarına mesaj var...
Witch 2003 yılından beri ülkemizde yayınlanıyor. Önce dergi sonra da çizgi filmi çıktı. Konusu biraz daha basit olan çizgi filmi 2 yıl sonra hayranların itirazlarına rağmen son buldu. Derginin de sonu bitişe doğru gidiyor gibi... Hayranları tarafından İngilizce olduğu ve İtalya'ya yakın olarak ilerlediği için yurtdışından bile sipariş alan Filipinler dergiyi Ragorlang sezonunun sonunda, 74. sayıda bitirdi. Hollanda 64, Amerika 16, İngiltere'de 3. sezondan dergiyi kaldırdı.
Ülkemizde de Witch karışmaya başladı. "Sadece Bir Çicek" adlı sayının ikinci bölümü bir hata sonucu yayınlanmamıştı. Fakat böyle bir hata gene oldu. Ocak 2009 sayısından, "Gizli Basın"dan önce, "Yeni Sınırlar" adlı, Kahin'in kızlara görevlerini verdiği bir sayı yayınlanmalıydı ve bu önemli bir sayıydı...
Ama asıl önemli olan derginin artık 3 ayda bir çıkıyor olması. Bu, yıl da ancak 4 sayı ilerleyebileceğimiz ve atlanan sayılar düzeltilmezse, 2010'da New Power'a geçebilecegimiz, 3 yılda bir sezon ilerleyebileceğimiz anlamına geliyor. Şu an 94. sayıda olan İtalya'nın 100. sayıda dergiyi bitirdiğini varsayarsak, onlara 9.5 yılda yetişeceğiz. Witch'i zaten 3 ayda bire düşürmüşlerken, 9.5 yıl devam ettirmeyeceklerdir.
Çağdaş Engin Kırlangıç

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Doğan Egmont yayımcılık okuyucularına yaptığı bu saygısızlığı bir an önce düzeltmelidir...

Linkler

Related Posts with Thumbnails