3 Kasım 2009 Salı

Star Wars : Klon Savaşları Cilt 3

Star Wars : Klon Savaşları Cilt 3
Jabiim'de Son Direniş

Yağmurun durmaksızın devam ettiği, güneşin yüzünü nadiren gösterdiği kasvetli Jabiim gezegeninde Klon Savaşları’nın en şiddetli savaşlarından biri yaşanmakta. Cumhuriyet ve Ayrılıkçılar arasındaki çarpışma kıyasıya devam ederken en ağır bedeli ikiye bölünmüş durumdaki Jabiim halkı ödemektedir. Ayrılıkçılar tarafından desteklenen Jabiimi direnişçilerinin tuzağına düşen Cumhuriyet güçlerinin sayısı giderek azalırken savunma hattındaki son direnişi tamamı ustalarını kaybetmiş durumdaki padawan’lar gerçekleştirecektir. Anakin Skywalker da bu padawan’lardan biridir.
Jabiim’deki savaş alanı yağan yağmur kadar sık dökülen kanla da ıslanırken Klon Savaşları’nın en dramatik mücadelelerinden birine sahne olacaktır. Kazanmak ya da kaybetmenin birbirinden farkı olmayacak kadar acı verici olacağı bir sonuç.
Anakin hiç üstlenmek istemediği bir sorumluluğu üstlenmek, hayatının en zor kararlarından birini vermek ve sonrasında da geçmişindeki en karanlık sırrıyla yüzleşmek zorundadır.
Klon Savaşları toplam 9 ciltten oluşmaktadır. “Bölüm 2: Klonların Saldırısı” ile “Bölüm 3: Sith’in İntikamı” filmleri arasında geçen bu hikayeler filmlerde sadece başlangıcı ve bitişi gösterilen bu uzun savaş dönemi boyunca yaşanmış olaylara ışık tutmakta. Ayrıca filmlerde sadece geri planda gözüken ya da gözükmeyen çok sayıda karakterin bu savaşlarda oynadıkları rollere detaylı bir şekilde değinerek onları da ön plana çıkarmaktadır.
124 Sayfa
135 Gr Kuşe Kağıt
İplik Dikiş
300 Gr Parlak Kuşe Kapak

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails