9 Ekim 2009 Cuma

OBUR MİZAH ÇOK YAKINDA SiZLERLE!

3 yılı geride bırakan mizah sitesi Obur Mizah yenilenmiş içeriği ile çok yakında izleyiciyle buluşuyor. 3 yıllık dönemde aylık yayın yapan Obur Mizah artık günlük güncellenen ve karikatür adına bir çok bilgi ve dokümanı bünyesinde barındıran bir karikatür sitesine dönüşmeyi hedeflemekte. Güncel karikatürlerden, güncel haberlere, önde gelen karikatüristlerin sergilerinden, özel konuların belirlendiği galeriler ve kapsamlı içeriğiyle mizah severlerin karşısına çıkacaktır.

KONU: EKONOMiK KRiZ Obur Mizah belli sürelerde belirlenecek güncel ve genel konulara mizahla ışık tutmaya çalışacaktır. Bu konuların başta Obur Mizah’ta yayımlanması ve bir arşiv oluşturularak daha sonra gerektiğinde bir galeride sergilenmesi amaçlanmaktadır. Amacımız Karikatüristleri birlik halinde bir araya getirmek ve çizgilerini mizah severlerle buluşturmaktır. Bu bağlamda ilk konumuz tüm dünyayı etkisi altına alan “Ekonomik Kriz” olarak belirlenmiştir. Tüm karikatüristleri “Ekonomik Kriz” konulu sergimize davet ediyoruz. Karikatürlerinizi oburmizah@gmail.com adresine bekliyoruz.
DiĞER iÇERiKLER Obur Mizah belirlenen konular dışında serbest karikatür, karikatür haberleri ve yarışmalara da yer verecektir. Karikatür ve karikatürle ilgili her türlü dokümanınızı oburmizah@gmail.com adresine bekliyoruz. En Yakın Zamanda Birlikte Olmak Dileğiyle... http://www.oburmizah.com/
OBUR MİZAH WILL BE WITH YOU SOON!
Obur Mizah who just turned to its fourth year will be with you with its renewed content. Obur Mizah who was issued on quarterly basis is aiming to be converted into a daily updated comic site with lots of useful information and documents about comics. Its content varies from actual comics to actuality, exhibitions of leading cartoonists to classified galleries etc.
SUBJECT: GLOBAL FINANCIAL CRISIS Obur Mizah will try to enlighten specific actual and general issues that will be defined periodically by means of comics. Those thematic cartoons will be displayed on the site and then archived to be displayed in a separate gallery. Our aim is to make cartoonists come together and share their sketches comic fans. So, our first topic is “Global Financial Crisis” which effects the world very much. All caricaturist are welcomed to join our exhibition called “Global Financial Crisis”. You can send your cartoons to oburmizah@gmail.com OTHER CONTENTS In addition to cartoons with specific subjects, news, competitions and free style comics will be included on the site. Please send your works to oburmizah@gmail.com
Hope to see you soon...
http://www.oburmizah.com/

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails