15 Ekim 2009 Perşembe

Kayıp Dünya Geri Döndü

2001 yılında ilk sayısını yayınladığımız ve ilk yıl 15 günde bir, ardından aylık yayınlarla hayatımıza giren Kayıp Dünya’yı bir süre önce kapamıştık. Ancak birçok web sitesi ve blogda bu kapanmaya sitem eden yazılar yayınlandı. Bana ve eşime, gerek arkadaşlarımız, gerekse eski okurlarımızdan gelen “Kayıp Dünya’yı yeniden açın!” şeklinde yoğun bir talep ve baskı vardı.
Biz de bu isteklere tepkisiz kalmadık ve Kayıp Dünya‘mızı, 1 Ekim 2009 itibarıyla, yeni özellikler ve projelerle tekrar hayata geçirdik. Konularımız aynı: Bilimkurgu, Fantastik Edebiyat ve Mitoloji alanlarında amatör/profesyonel yazarların Hikaye ve Makaleleri.
Bilmeyenler için bir not: Kayıp Dünya’daki yazıların diğer benzer isitelerden farkı yazıların sadece ve sadece burada yayınlanabilir olmasıdır. Yani yazarlarımız sadece Kayıp Dünya okurları için üretmekteler!
Daha önce aylık bir online yayın olarak karşınızda olan KD, artık gelen her yeni yazının en üste eklenmesi mantığıyla çalışacak. Eski ve aramıza yeni katılacak olan yazarlarımız, kendilerine ait “yazar paneli”ni kullanarak resim, ses dosyası, video ve istedikleri her şekilde yazılarını hazırlayıp, sistem içerisinden editör onayına gönderecekler.
Yazılara yorum yapmak da artık çok kolay. Hiçbir üyelik gerekmeden artık tüm yazılara yorum yapılabiliyor. Avatar’lar artık Gravatar.com‘dan geliyor ve kullanıcı ve yazarlarımız kişisel resimlerini buradan istedikleri gibi değiştirebilecekler.
Bitmedi!
Daha önceden sayısız kitap hediye ettiğimiz yarışmalarımız gelişerek ve sürpriz anlarda okurların karşısına çıkarak devam edecek.
En çok yorum yapanlar listesine giren kullanıcılar sürpriz hediyeler ve avantajlar!
ve daha birçok yeni sürpriz…
Kayıp Dünya topraklarına ayak basmak için daha ne bekliyorsunuz?

Altuğ Gürkaynak
Mr_Goodbytes

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails