14 Haziran 2009 Pazar

Türkçe Star Wars Çizgi Roman serileri yolda!

Merhaba,

Evet uzun süren uğraşlarımız sonunda lisanslarımıza kavusmus bulunmaktayız. Çok küçük yaşlardan beridir bir Star Wars Fanı olarak hayatımdaki en mutlu günlerden birini yaşıyorum.

Serimiz Toplam 9 Sayı , herbiri yaklasık 130 - 145 sayfa. Yine daha önce 30 Days Of Night'ta bastığımız gibi ülkemizde var olan en kaliteli malzemeler ile çıkartacagız romanlarımızı.

Kısaca bahsetmek gerekirse romanlarımız Episode 2 ve Episode 3 arasında yaşanan olaylara ışık tutuyor , hatırlarsanız Episode 3 te Obi Wan ve Anakin aralarında bazı olaylardan bahsediyordu , bu boslukta kalan olayları anlatan Star Wars ile alakalı en güzel serilerden biri.

Ama serinin en guzel yanı Master Quilan Vos , Aayla Secura , Shakk Ti gibi filmlerde arkada kalmıs muthis karakterleri daha yakından tanıyoruz.

İlk Sayımız Temmuz ayında raflardaki yerini alıcak.

Jbc Yayıncılık
Ertan Ergil

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Super Haber !!!

Adsız dedi ki...

Jbc Yayıncılık hepimize nasıl kaliteli çizgi roman basılır gösterdi. 30 Days of Night tam anlamıyla bir kilometre taşı oldu bu anlamda. Bir arkadasımdan duymustum sahibi 30 Days basıldıktan sonra bazı kayıplar yasamıs bu yuzden bazı gecikmeler olmus , insallah yine bu seri ile bizleri memnun ederler. Guc sizinle olsun Jbc.

mit dedi ki...

May the force be with you ;)

Adsız dedi ki...

Allahım Cok Sevindim :D

Ozellikle Sayı 1-3-5-8-9 Mukemmel Otesi.

Digerleride gayet guzel.

Kolay Gelsin , Bekliyoruz

Egek dedi ki...

Tanrım müthiş, hem de tazeymiş haber. Merakla bekliyoruz, alkış!

Bir SW fanı olarak edinmek isterim bu çizgi romandan. Yalnız hangi seri, adını yazmamışsınız... Dark Horse Comics'in "Clone Wars" adlı bir serisi var, o sanırım?

Adsız dedi ki...

Sonunda Be !!!!!!!!!!!

İkişer tane alıcam. Helal olsun Ertan Bey'e

Evet Clone Wars serileri basılıyor. İlk üç sayıyı okudum. Çok eğlenceli ve super çizimleri var.

Allahım sana geliyorum !!!

Linkler

Related Posts with Thumbnails