11 Haziran 2009 Perşembe

KIRSTEN DUNST SPIDER MAN 4 İÇİN GERİ DÖNÜYOR, KÖTÜ ADAM YAKINDA SEÇİLECEK


Yapımcı Todd Black, New York Post'a yaptığı açıklamada, Kirsten Dunst'ın Spider Man 4'te de Mary Jane Watson olarak rol alacağını belirtti.
Genç yıldız, serinin yeni bölümünde bir kez daha Peter Parker'ın sevgilisi olarak yönetmen Sam Raimi ve aktör Tobey Maguire ile bir araya gelecek. Filmin 6 Mayıs 2011'de gösterime girmesi planlanıyor.
''Bununla beraber, Peter ve Mary Jane için evlilik çanlarını da beklemeyin'' diyen Black, yaptığı açıklamada filmin böyle bir alt konusu olacağına yönelik bir bilgisinin olmadığını söyledi. Spider man 3'ün finalinde - ayrılmalarına yol açan olaylardan sonra - Peter ve Mary Jane, duygusal fakat anlamı belirgin olmayan bir şekilde yeniden bir araya gelmişlerdi.
Ek olarak, Black filmin kötü adamı hakkında da ipucu verdi ve nette dolanan, yeni düşmanın yaşayan vampir Morbius olacağına ilişkin söylentileri yersiz çıkardı.
Bunun yerine, yapımcı kötü adamın New York ile önemli bir bağlantısı olacağını belirtti.
Black, "Şimdiki kötü adamın kim olacağına henüz karar veriyoruz. Yeniden New York'ta çekim yapacağız. Bana güvenin, insanlar seçtiğimiz düşmandan çok memnun kalacak. Çünkü bu New York'un büyük bir parçası olacak.'' dedi.
Önceki filmlerde,Spider Man Green Goblin, Dr. Octopus,Venom ve Sandman ile yüzleşti ve beyaz perdede ilk çıkışını Spider Man 4 ile yapabilecek bazı ünlü kötü adamları geride bıraktı.
Popüler seçenekler arasında Avcı Kraven, Chameleon, Hobgoblin (80'lerde Bilka Yayınları'ndan çıkan örümcek adam serisinde '' Hob Cin '' olarak geçerdi), Mysterio, Venom'dan türeyen Carnage (Eddie Brock hapisteyken canlı kostümü gelerek kendisini kaçırır. Ne var ki, kostümden bir parça hücrede kalır ve Brock'un hücre arkadaşı, sadist seri katil Cletus Kasady ile birleşir.Böylece Venom'dan çok daha güçlü ve tehlikeli bir yaratık olan Carnage doğar) ve insan alter egosu Dr. Curt Connors (2. ve 3. filmlerde kendisini izlemiştik) olan The Lizard var.
Bir diğer potansiyel düşman New York suç kralı Kingpin olabilirdi. Ne var ki, karakter 20th Century Fox'un ''Daredevil'' filminde yer aldığı için, Sony Pictures'ın haklarını alması gerekiyor.
Fakat Kingpin filme bir New York bağlantısı sağlayabilir ve Hollywood Access eleştirmeni Scott Mantz'ın favori seçeneklerinden biri olabilirdi.
''Kingpin gerçeğe dayanan bir karakter. Örümcek Adam'ın cazibesi de bu'' diyen Mantz, femme fatale Black Cat ile başka bir öneri yapıyor ve ''Kingpin ile Black Cat'in, Peter ve Mary Jane'in ilişkisini karıştırdığını görmek hoşuma giderdi'' diye ekliyor.

Çeviren - Gürcan Gülseven
Çevirisi Geç Fark Edilen - Canan Akgöçmen
Kaynak - Yahoo

1 yorum:

Divx Film indir Film indir dedi ki...

kirsten dunst hayranlarından birisi olarak ekranlara dönmesi gercekten cok hoş özellikle spider-man gibi seyir zevki yüksek bir filmle dönmesi dahada iyi bilgi için teşekkürler...

Linkler

Related Posts with Thumbnails