23 Nisan 2009 Perşembe

"ÇROP Çizgi roman Yapalım Atölye"lerine Bekleriz

1 - İstanbul Atölyemiz / 25 Nisan 2009 Cumartesi saat 11.00-16.00

Rıdvan Şoray - Ümit Kireççi ikilisinin yönlendireceği atölye saat 11.00'de Ümit Kireççi'nin sunuculuğuyla başlayacak olan şenlikte öğleden sonra yer alacak. İstanbul'lu çocuk-yetişkin tüm çizgi roman okurlarını bekliyoruz.

2- Ankara Atölyemiz / 26 Nisan 2009 Pazar saat:... Sabahtan Akşama Sahnede olacağız.

Geç onaylamalarla gerçekleştiğinden Devlet Tiyatrosu "Küçük Hanımlar, Küçük Beyler" şenlik programında yazılı olmayan ama içinde yer alan ÇROP Atölyesi İrfan Şahinbaş sahnesinde gerçekleşecek.

Ankara'lı Çizgi Roman Okurları Çocuk Müzesi yetkilisi sayın Necla Ülkü Kuglin'in aşağıdaki yönlendirmesine uyarak bize ulaşabilirler:

"Devlet Tiyatroları Atölye Sahneleri Ankara'nın Yenimahalle tarafından çıkışında, ostim-Macunköy yakınlarında, istanbul E-5 yoluna çok yakın, ATB ve A City Outlet'in hemen arkası.... Şehir planından bakılınca hemen bulunabilir, Arabayla gidiş için en iyi yöntem: Ankara çıkışı- Eskişehir yolu- ODTÜ kavşağından sağa- yukarıdaki tabelayı görene kadar fümdüz-tabela görününce sola-sağa... Yayalar için: Kızılay'dan metro- Macunköy'de inip taksiyle iki dakika...."
Sorusu olan el kaldırsın: croplatform@gmail.com

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails