17 Kasım 2008 Pazartesi

ÇROP Zonguldak'ta

TBMM Meclis Başkanımız sayın Köksal Toptan'ın açılışını yaptığı Zonguldak 1. Kitap Şenliği'ndeydik. Belediye Başkanı sayın Secaattin Gonca'nın bizzat katıldığı atölyelerimize ilgi çok fazla oldu. Belediye görevlilerinin ve belediye konservatuarında hoca olarak görev yapan Tiyatrocu dostların yoğun ilgi ve desteği sayesinde atölyemiz oldukça başarılı geçti. Tüm destek veren dostlara ÇROP olarak sonsuz teşekkürler ediyoruz.

İşte kısa bir haber:

"Toptan edebiyat şenliğine katıldı
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Köksal Toptan, Zonguldak Belediyesi tarafından düzenlenen '1. Edebiyat Şenliği'ne katıldı.
16 Kasım 2008 / 10:04
Şenlik açılışında konuşan Toptan, son yıllarda edebiyat alanında güzel gelişmeler olduğunu vurgulayarak, "Orhan Pamuk'un Nobel ödülünü alması bunun en yakın ve çok güzel bir örneğidir. Millet olarak bu başarılarla gurur duyuyoruz; ancak bu başarıları yeterli görmüyoruz" dedi. Meclis Başkanı Toptan, eşi Saime Toptan ile beraber geldiği Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi'nde, bu yıl birincisi düzenlenen Edebiyat Şenliği'ne katıldı. Filiz Tosyalı, Handan Derya, Ümit Kireççi ve Nebahat Ercan gibi yazarlar ile şair Kahraman Tazeoğlu ve Barış Erdoğan'ın konuşmacı olarak katıldığı etkinlik saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla başladı....
"

Haber Alıntı - Muhabir Türk

Ve bazı 1. gün fotoğrafları:

Necmi Yalçın Çizerkennnn

Tiyatro Hocamız Teftişte

Necmi Yalçın ve Ümit Kireççi Çizgi Roman Dostlarıyla

Ve başka fotoğraflar:
ÇROPArşiv 'de....!
NOt: 2. gün fotoğrafları ve atölyede yaratılan eserler yakında burada olacak, duyurulur.

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails