29 Ekim 2008 Çarşamba

5. Çocuk ve İletişim Kongresi ÇROP Etkinlikleri


5. Uluslararası Çocuk ve İletişim Kongresinde Çizgi Roman Okurları Platformu (ÇROP) adına Ümit Kireççi, S. Ozan Sarı ve Emel Alp Sarı katıldı. Kongrede ekibimiz panel sunarak, ücretsiz çizgi roman okuma stantı kurarak, çocuk, akademisyen, eğitim, sinema ve psikoloji bölümü öğrencileriyle "Çizgi roman atölyesi"nde buluşup, üreterek çizgi romanın sanat disiplinleri içindeki yerini anlatmaya gayret etmişlerdir.

Panel - ÇROP'çu Ümit Kireççi "Çizgi romanı Anlamak"


Bu etkinliğimizde bizi yanlız bırakmayan oyuncu Arzu Suriçi Kireççi'ye, çizer-ilüstrator Zuhal Belli'ye, telefonla destek veren Ahmet Yüksel'e, Gölge e-dergi'ye, Çizgi Roman Yayıncısı İlhan Yılmaz'a, Anadolu Üniversitesindeki öğrencileriyle tanışmamızı sağlayan sayın Serap Erdoğan'a, Beykent Psikoloji bölümü'ne, İ.Ü. Sinema-Tv bölümüne, Üçşehitler İlköğretim okulu'na, Parkorman etkinlikleri koordinasyonunu yöneten sayın Meral Akbulut'a, senarist Murat Zubi ve senarist-oyuncu eşi Sevilay Zubi'ye teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Atölye ÇROP'çuları: Ümit Kireççi - Emel Alp Sarı

DahaÇokAtölyeFotoğrafıİçinTıklayın

Çocuk çizgi roman eserleri

DahaÇokEserİçinBuLinkiTıklatın

Bu kongreyi düzenleyen ve bizi davet eden İstanbul Üniversitesi / İletişim Fakültesi, Radyo Televizyon Sinema Bölümü Genel Koordinatör & Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı sayın Doç. Dr. Nilüfer Pembecioğlu'nu da tebrik ediyoruz.

ÇROP Çizgi Roman Okuma Stanti ÇROP'çusu Ozan Sarı

DahaÇokOkumaStantıFotoğrafıİçinTıklayın

Kongre öncesi sayın Nurhayat Ünlü'nün zarif önerisine evet diyen ÇROP Polis radyosundan etkinliklerini ve amaçlarını anlatma fırsatı yakaladılar (kayıt-Ömer Bahadır):


- Funny bloopers are a click away




Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails