14 Eylül 2008 Pazar

Kaos KKK Fanzin'i Çıkarıyorum Artık.

İlk sayının bildirisinden:

Bir süre ridvansoray.com altında online olarak yayınlanan; wordpress temalı blogumsu bir şekilde, her yeni gelen sayının bir öncekinin üstüne bindiği için kimilerinin "blok" fanzin olarak adlandırdığı; hayır, adını Ku Klux'tan ya da Kara Kuvvetleri'nden değil "Kağıt, Kalem ve Klavye" üçlüsünden alan; Kaos KKK Fanzin (aslında 4 k olüyor görüldüğü gibi)artık fotokopi olarak yayında ve elinizde. Her daim yayında kalmaya çalışacak, ayda bir çıkı p ellerde gezinmeye devam edecek, ve tek kişilik ordu olmayan Rıdvan Şoray kişisi fanzin için hiçbirşey çizemese de sıçtıklarını yayınlayacak. Hiçbirşey yapamazsa aha bu sayfaya sayfanın boyu kadar "sıçtım!" yazacak.

İlk sayı için sadece 100 adet basılacak sanıyorum. Bundan sonra da böyle olacak sanırım. Uygun fiyatlı kopyacı biliyorsanız iletişime geçiniz. Renkli kapak ve A4 fanzin fantazim var da. Bu fanzinin amacı hiçbir şekilde ticari değildir. Ücreti sadece kopyacı masrafı ve satışı yapan yerlerin (eğer talep ediyorlarsa) komisyonlarını karşılamaktadır. Kaos KKK yasaca sakıncalı hiçbir içerik bulundurmamaktadır. Sayın yetkililer “yayın böyle yapılmaz” derlerse iletişime geçsinler ancak kapitalist yayınevleriyle (eğer değillerse o başka)çalışmaktansa egolarımı bu şekilde tatmin etmeyi tercih ederim. Buyrun içeriğimize bakalım:

demişiz.

Bakalım içerikte neler verebiliriz.

1- Paranoyak adli bir yıldır bekleyen hikayeyi nihayet tamamladım ve yakında Gölge E-dergi'de de yer alacağını umuyorum. İyi bir başlangıç olacaktır bu 5 sayfalik hikayecik;
2- Sonra, galerimde bazı imajlarına rastlayabileceğiniz Hasan Karabasan'ın başrolü paylaştığı Hayal ile Karabasan;
3- Tigin ile Affan;
4- Belki Umay (Hayvanlarla Konuşan Kız);
5- Zafer Senin "Üretilememiş bir Masif Multiplayer Oyundan Artakalanlar"
6- Super Kardeşler

du bakim kaç sayfa oldu, hmm kalan sayfayi da biseyle doldururuz yaw!

Neyse sonucta 20 sayfalik, en az 3 adet devamli (aylik) cizgi hikayesi bulunan bu fanzinin cikmasina az kaldi, hep de cikacak.
Taksim İstiklal Caddesi'nde pek çok yere dağıtılacak, başka yerlerde dağıtım yapabilecek yerler biliyor ve istiyorsanız iletişime geçinüz.

Facebook grubu icin: [link]
Facebook grubu icin erken demeyin, arkadaslariniza yayin, fanzini kac kisi alacak bileyim ki ona gore bastirayim, deee mi?


Sevgiler,
Rıdvan Şoray

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails