9 Eylül 2020 Çarşamba

Hayalet Resimli Mecmua Sayı 38 Paylaşımda

 Hayal’et Resimli Mecmuayı internet üzerinden okumak isterseniz: 

https://issuu.com/hayalete-dergi/docs/hayalet_resimli_mecmua_say__38 

Hayal’et Resimli Mecmuayı PDF formatında indirip okumak isterseniz: 

https://yadi.sk/i/cuo_wcdUQnATng 

Hayal’et Resimli Mecmuayı CBR formatında indirip okumak isterseniz:   

  ttps://yadi.sk/d/Ho-mr0_J5jG-XQ         

Otuz sekizinci sayımızla yine sizlerleyiz. Aylardan eylül olunca Turgut Uyar’dan bir şiirle merhaba diyelim; Temmuz çoktan bitti/ Ağustos da bitecek/ Eylülde ellerin üşüyecek/ Isınmak için geleceksin/ Biliyorum…/ Eylül tam bu işe göredir; / gel bağışlayalım birbirimizi.

Her zaman olduğu gibi dergimize ve M. Kaan Sevinç’in illüstrasyonu eşliğinde “Sözüm Meclisten İçeri” bölümüyle başlıyoruz.

Popüler Gündem sayfamızda “İstanbul Sözleşmesinin önemini vurguladıktan sonra Ümit Kireççi “Duyduk Duymadık Demeyin” bölümünde Beni Kahramanım Yansıtır yarışmasının iptal edildiğini duyuruyor.

Popüler Kültür’de sembolik bir gün de olsa meraklıları için anlamı büyük olan 25 Eylül Çizgi Roman Gününü hatırlatıyoruz ve

2014'ten beri 21 Eylül Batman Günü olarak kutlanıyor. İlerleyen sayfamızda bu vesileyle Batman Gününüzü kutluyoruz.

Dan Brown, fırtınalar estiren kitaplarının ardından şimdi sesli kitap özelliği de taşıyan ilk resimli çocuk kitabı ‘Hayvanlar Senfonisi’ ile çocuk okurlarını selamlıyor.

Otuz sekizinci sayımızla birlikte illüstrsyonlarıyla sevip beğendiğiniz Mehmet Kaan Sevinç artık yazılarıyla aramızda. Bazen dertleşecek bazen geçmişin tozlu sayfalarını aralayıp anılarından bahsedecek. İlgiyle okuyacağınızı umduğumuz yazı dizisinin ilk bölümü “Nereden Başlasam Nasıl Anlatsam.”

Babil Kütüphanesi’nde Bünyamin Tan çevirmenliğini Selami Münir Yurdatap’ın yaptığı Sherlock Holmes’ün Arsen Lüpen İle Sergüzeştlerinden:”Siyah Güller” adlı hikâyesiyle aramızda. Keyifli okumalar.

Mesut Ekener’in yarattığı Gaddar Yürekli Savaşçı: Göktuğ tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor.

Liza Çanakçı bu ay “Çınar Ağacı.” adlı öyküsüyle bizlerle. Hepinize keyifli okumalar.

Kitap İnceleme sayfamızda Aynur Kulak bizlerle olacak. Bu ay sizler için Gaston Leroux’un Sarı Odanın Esrarı adlı kitabını inceledi.

Atilla Bilgen bu ay Kara Mizah öyküsü “Komutan Ammokodu.” İle aramızda. Haktamur Gezegeninden gelen Ammokodu neyi peşinde? Merak ediyorsanız kaçırmayın.

Ve bir canlıyı öldürmenin sporu, turizmi, hobisi, ihalesi olamaz diyoruz.

“Comic Sohbet “ Bölümümüzde Korkmaz Uluçay “Yetişin A Dostlar!” yazısıyla bizlerle.

Yeşilçam’ın emektar oyuncusu, babacan adamı, meyhaneci rollerinin değişmez karakteri Faik Çoşkun’u “Dipnot” bölümüyle anıyoruz.

Bu ay Z kuşağının merceğimizin altına aldık ve tüm yönleriyle inceleyip elimizden geldiğince sizleri bilgilendirmeye çalıştık.

Kendisi de Z kuşağı olan yazarımız Liza Çanakçı’da “Z Kuşağı.” adlı yazısıyla kendi gözünde z kuşağını yazdı.

Korku Öykü sayfamızda her zaman olduğu gibi Bünyamin Tan var. Yazarımız “İlham” adlı öyküsü sizler için yazdı. Keyifli okumalar.

Bu sayımızdan itibaren yeni bir illüstrasyon serisine başladık’’Resimli Türk Mitoloji Sözlüğü’’İllüstrasyon çizimi Mehmet Kaan Sevinç.

Çizgi Film İncelemeleri” Bölümünde Ümit Kireççi bizlerle. Yazarımız bu ay “Tom Ve Jerry’le Kafayı Bulmaya Hazır mıyız?” diye soruyor.

Atilla Bilgen bu ay yepyeni bir seyahat tefrikasına başlıyor. “Karıma Küba’da Olduğumu Söylemeyin.” İlk bölümün başlığı  “O beni Ayvalık’ta Sanıyor!” Keyifli okumalar.

Fantastik öykü sayfamızda bu ay Efe Sarıtunalı  “Hayaletin Hikâyesi” adlı öyküsüyle sizlerle.

Sine Haber sayfalarımızda Bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan ve 12-18 Ekim tarihleri arasında salgından dolayı alınan tedbirler kapsamında çevrimiçi ortamda gerçekleşecek olan Engelsiz Filmler Festivali ile ilgili bilgileri okuyabilirsiniz.

Otuz sekizinci sayımız her zaman olduğu gibi Mesut Ekener’in yarattığı Zalim Zühtü’nün tek sayfalık macerası ile bitiyor.

Ekim ayında 39. sayımızla yeniden huzurlarınızda olalım derken öykü illüstrasyonları için Mehmet Kaan Sevinç’e, grafik tasarımı için Gülhan Sevinç’e  teşekkür ediyoruz. 

38. sayısının oluşmasında değerli katkıları ile bize destek veren tüm yazar-çizer arkadaşlarımızın emeklerine sağlık. 

Hepinize iyi okumalar. 

Hayal'et Resimli Mecmua 

Öykü, inceleme, deneme, çizgi roman, illüstrasyon vb. çalışmalarınızı  

hayaleteposta@gmail.com 

e-posta adresimize gönderebilirsiniz. 

Facebook takip sayfamız: 

https://www.facebook.com/hayaletresimlimecmua/?ref=bookmarks

İnstagram Linkimiz

https://www.instagram.com/hayalet8237/ 

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails