29 Nisan 2020 Çarşamba

Çizgi Roman Dünyası Ustalarından Karantina Günlerinde Okuma Önerileri - 12 / Esra İlter Demirbilek

Çizgi romana emek veren, yıllarını veren, araştıran, çeviren, çizen, yazan okurlarına "Karantina Günlerinde Çizgi Roman Okusak da ne Okusak?" diye sorduk ve öneriler aldık.

Çocuk kitapları ve çocuk çizgi romanları çizeri-yazar Esra İlter Demirbilek öneriyor:


CONAN

Robert E. Howard

İlkel çağların yenilmez savaşçısı Conan ve onun büyüyle, kılıçla, canavarlarla verdiği olağanüstü mücadelesi. Sürükleyici ve baştan çıkarıcı bir fantastik deneyim.


EN KAHRAMAN RIDVAN

Bülent Arabacıoğlu

Türk mizah türü çizgi romanlarının unutulmaz klasiklerinden olan En Kahraman Rıdvan iyi niyetli ama saf, cesur ama beceriksiz, atılgan ama sakar bir kahramanın hikayesini anlatıyor. Kimi zaman mahalle sakinleriyle, kimi zaman mafyayla, kimi zaman da uzaylılarla süren maceralarda gülme garantisi her karede yer alır. 


TUHAF ÖYKÜLER

Galip Tekin

Türk çizgi roman tarihine yön veren eserleriyle tanınan büyük ustanın kısa öykülerinin bir arada toplandığı antolojiler korku, bilim kurgu ve gizemlerin derinliklerine yolculuk vaat ediyor. 


MANDRAKE

Lee Falk

Amerikan süper kahramanları yokken o vardı ve kötülerle savaşıyordu. Sadık dostu Lothar'ın (Abdullah) desteğiyle kötüleri alt eden efsanevi sihirbaz ve maceraları dizisi.


Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails