11 Mart 2020 Çarşamba

SUPER SONS 1. Kitap "Kutup Kalkanı Projesi" İlkgençlik Grafik Romanı Çıktı

Super Sons 
Yazar Ridley Pearson 
illustrasyon Ile Gonzalez 
Çevirmen Min Soo Kim 
Katkıda Bulunanlar Nihal Ünver, Öykü Badur
Dinozor Genç



Nefesleri kesen aksiyon geliştikçe, gizemler artıyor ve her sayfada yeni bir tehlike var. Tam benlik bir hikâye!

Daha, daha, DAHA fazlasını görmek istiyorum!

– R.L. Stine, Goosebumps and Fear Street‘İN YAZARI

“Süper eğlenceli, süper heyecanlı ve her şeyden öte süper bir hikâye!”
– Peter J. Tomasi, Super Sons, Batman: Detective Comics, SupeRMAN’İN YAZARI

Jon Kent ve Ian Wayne her anlamıyla birbirlerinin zıttıdır, tek bir konu hariç. Dünya’nın en büyük kahramanlarının oğulları, Superman ve Batman’in! Küresel bir komployu ortaya çıkarmak için bu beklenmedik ikili birbirlerine güvenmeyi ve dünyayı kurtarmak için birlikte çalışmayı öğrenmelidir. Fakat kim bu gizemli Candace? Gizli tuttuğu sırları ne ve olan bitenle ne ilgisi var?

New York Times’ın en çok satanlar listesinde bulunan yazar Ridley Pearson ve illüstratör Ile Gonzales’ten Superman ve Batman’in oğulları olan Super Sons’ın destansı maceraları! Super Sons, kişisel keşiflerinin yanı sıra hızla değişen dünyaya da ayak uydurmalıdırlar!

RIDLEY PEARSON
Bir Edgar adayı, bir Fulbright araştırmacısı ve New York Times’ın en çok satanlar listesinde 1.liğe yükselmiş bir yazar. 50’den fazla ödül almış gerilim ve genç yetişkinler için macera romanları bulunmaktadır. Romanları yirmi dört dilde yayımlanmış, hem televizyon hem de Broadway sahnesi için uyarlanmıştır. Ridley’in orta seviye serisi içinde Kingdom KeepersSteel Trapp ve Lock and Key gibi eserler bulunmaktadır. Ridley aynı zamanda tamamı çok satan yazarlardan oluşan (Dave Barry, Amy Tan, Mitch Albom, Scott Turow, Greg Iles ve arada sırada Stephen King) bir rock grubunda bass çalar.  Northern Rockies’ta eşi Marcelle’le birlikte yaşamaktadır.

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails