15 Aralık 2019 Pazar

Arkabaçe (İstanbul) Çizgi Roman Dükkanı Genişledi

Ülkemizdeki çizgi roman dükkanlarının ve yayıncılığının öncü isimlerinden Arkabahçe Çizgi Roman Dükkanı / Yayıncılık defalarca küllerinden doğmuşluğuyla bilinir. Birçok kez mekan değiştiren, kapanan, bölünen işletme çizgi roman sanatına olan aşkın tutkusuyla her zorluğun altından kalkarak her seferinde başarıya uzanmıştır. Okurlar olarak kurumun çizgi roman mücadelesini yakından ve ders alarak izliyoruz. 

Son olarak Beşiktaş Çarşısında bir kez daha satışlara dönen Arkabahçe küçük, minicik bir alandan dev bir alana genişlemiş okurların ruhunu açan ferah bir ortamla göz doldurmuştu. Ancak kısmetsizlik, ekonomik gelişmeler dükkanı küçülmeye zorlamıştı. İndirimli çizgi roman satışları, yayıncılık, figür satış, imza, cosplay etkinlikleriyle o küçücük alana inat yerinde duramayan Arkabahçe yeniden hak ettiği alana kavuştu.

Dükkanın genişlemesiyle birlikte binlerce çizgi roman ve figürde belirgin bir rahatlama görüldü. Görüşlerini sorduğumuz figür ve çizgi romanlar... Şaka, şaka :) Ama gerçek şu ki dükkan gerçekten rahatladı.

Türkçe ve yabancı dildeki Mangalar için ayrı bir bölüm, Türkçe ve İngilizcedeki DC / Marvel comicsler için ayrı bir bölüm, bağımsız yayınlar ve çocuk bölümleri için ayrı bölümler, figürleri posterler ve indirimli çizgi romanlar için geniş bölümler oluşturuldu.

Ne diyelim... Yolun açık olsun Arkabahçe. Çizgi roman satışlarının öncüsü ve yayıncılıkta da marka olan bir kurum olarak bu yer sana yakışır mı? Yakışmaz. Dileriz tüm kata yayılırsınız.









Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails