8 Ekim 2019 Salı

Mustafa Men'den "İran'da Kadının Devrim Sonrası Değişen Toplumsal Konumunun 'Persepolis' Çizgi Romanındaki İzdüşümleri" Sunumu

Daha lise çağlarında sade ve seviyeli diliyle çizgi roman dünyasına arşiv niteliğinde bir blog olan Kültürel Güncel'i kazandıran Mustafa Men "İran'da Kadının Devrim Sonrası Değişen Toplumsal Konumunun 'Persepolis' Çizgi Romanındaki İzdüşümleri" adlı sunumuyla çizgi roman dünyamıza yeni bir düzlemde hizmet edeceğinin sinyalini veriyor.

Oturum:   
11 Ekim 2019, Cuma / 13.45-15.00 
7. Oturum / Sinema 
Oturum Başkanı: Öğr. Görevlisi Meltem Cemiloğlu   

Adres: Frig Salonu 
Anadolu Üniversitesi 
İletişim Bilimleri Fakültesi 
Eskişehir / Türkiye


Community 6. Uluslararası İletişim Öğrencileri Sempozyumu'nda "İran'da Kadının Devrim Sonrası Değişen Toplumsal Konumunun 'Persepolis' Çizgi Romanındaki İzdüşümleri"

10-11 Ekim 2019'da Anadolu Üniversitesi'nde bu sene altıncısı düzenlenecek olan Community Uluslararası İletişim Öğrencileri Sempozyumu'nda; Ege Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema tezli yüksek lisans öğrencisi Mustafa Men, "İran'da Kadınların Devrim Sonrası Değişen Toplumsal Konumunun 'Persepolis' Çizgi Romanındaki İzdüşümleri" başlıklı bildirisini sunacaktır. İzleyici olarak katılım ücretsiz olup programın tamamına aşağıdaki adresten ulaşılabilir:

https://community.anadolu.edu.tr/sites/community.anadolu.edu.tr/files/files/CommUnity_2019_Program.pdf

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails