20 Nisan 2018 Cuma

Green Arrow Rebirth Cilt 1 Çıktı

Oliver Queen'in Ölümü ve Yaşamı 
Yazar Adı : Benjamin Percy
 Çizer Adı : Otto Schmidt, Juan Ferreyra 
Çevirmen Adı : Tulgan Köksal 
Orijinal Adı :  Green Arrow Rebirth Volume 1 
Editör : Sinan Okan  
Görsel Uygulama : Hakan Aysal
Çizgi Düşler


Oliver Queen, gündüzleri çapkın sosyetik, Queen Sanayi’nin CEO’su ve gönüllü hayırsever. Fakat geceleri, ezilenlerin savunucusu ve gerçek bir toplumsal adalet savaşçısı olarak Seattle sokaklarında devriye geziyor. O, Green Arrow.

Fakat otorite bizzat sensen onunla nasıl savaşabilirsin? Masumları korumak hakkında bildiği ne varsa tümüne meydan okuyan rock yıldızı süper kahraman
Black Canary ile heyecan ve ilk görüşte aşk dolu bir karşılaşmadan sonra, Oliver’ın aklına takılan soru bu. Yetmezmiş gibi, Oliver’ın en yakınları ve en sevdikleriyle bağlantılı şeytani bir organizasyon, Oliver’ın mali imparatorluğunu yıkmaya, aile
mirasını ve Oliver’ın hayatını yok etmeye hazırlanıyor.

Green Arrow, serveti ve dostları olmadan bu hainler ittifakını alt edebilecek mi? Yoksa sonunda Oliver Queen de ölüme yenik mi düşecek?

Bu soruların çarpıcı yanıtlarını, yazar BENJAMIN PERCY’nin (TEEN TITANS) jilet gibi keskin öyküsü ve OTTO SCHMIDT (Korvac Saga) ile JUAN FERREYRA’nın (NEW SUICIDE SQUAD) müthiş çizimleriyle, satış rekorları kıran DC Rebirth ana hikâyesini takip eden GREEN ARROW CİLT 1: OLIVER QUEEN’İN ÖLÜMÜ VE YAŞAMI’nda bulacaksınız! Bu ciltte GREEN ARROW:

REBIRTH #1 ve GREEN ARROW #1-5 sayıları bir araya getirilmiştir.

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails