18 Mart 2018 Pazar

TARKAN Dergisi Çıktı... Okurlarını Bekliyor

Yeni Macera Başladı! İnternet Sitemizdeki Abonelik Formunu Doldurun, Dergimizin yeniden yayınlanan tüm sayıları ve büyük boy POSTER hediyesi özel kargo ile adresinize gelsin. 

Sevgili TARKAN Dostları, 

Türk Çizgi roman yayıncılığının efsane dergisi, TARKAN Dergisini siz vefakar okurların ve kahramanımızı yakından tanımak isteyen yeni nesil okurların arzusunu yerine getirerek, çok kısa ve hızlı bir hazırlık sürecinin ardından 14 Şubat 2018 Çarşamba günü yeniden yayın hayatına döndürdük. 

Dergimiz, her hafta 1.000 adet gibi sınırlı bir sayıda yayınlanmakta olup, öncelikle yurtiçi ve yurtdışındaki abonelerine ve Tarkan dostu kitabevleri vasıtasıyla da diğer okurlarına ulaştırılmaktadır. Abonelerimize gönderiler özel kargo ile 15 günde 1 kez, 2 sayı birlikte olacak şekilde gerçekleştirilmektedir. TARKAN'ın 50cmx70cm boyutlarındaki büyük boy kuşe kağıda basılı POSTER'i özel kutusunda, derginizin abonelerine hediyesi olarak yine özel kargo ile gönderilmektedir. 

Dergide, TARKAN'ın daha önce hiç kitap/dergi formatında yayınlanmamış olan son macerası MİLANO'YA GİDEN YOL ile birlikte, 70'lerde okurların huzuruna ilk kez çıktığı macerası MARYO'NUN KUŞLARI birlikte yayınlanmaktadır. 

Ayrıca, Sezgin Burak'ın daha önce sadece günlük gazetede siyah beyaz yayınlanmış olan son çizgi kahramanı ÇOBAN ÇANTASI'nın maceraları da renkli olarak yayına hazırlanmaktadır. 

TARKAN Dergisine Abone olarak, ölümsüz kahramanımız TARKAN'ı yeni nesillere tanıtma ve ulaştırma çabamızda yanımızda yer almanızı diliyoruz.  

Sevgi ve Saygılarımızla, Tan Burak ALTAR MEDYA Copyright © 2018 Sezgin Burak'ın Eseri TARKAN Dergisi, Tüm hakları saklıdır. Bu e-postamızı, www.tarkan.com.tr sitemizde daha önce yayınlanmış olan ÖN KAYIT ve ANKET FORMU'nu doldurmuş olmanız sebebiyle almaktasınız. 

Yazışma adresimiz
Sezgin Burak'ın Eseri TARKAN Dergisi Basınköy Mahallesi Teyyareci Sami Uçan Sokak Havacılar Sitesi C-Blok No:67 Bakırköy İSTANBUL 34153 Turkey

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails