19 Aralık 2017 Salı

Arkabahçe Çizgi Roman Dükkanı'ndan Dolu Dolu Sürpriz Kutu Satışları Başladı

Sürpriz kutu... İçinde figür, çizgi roman ve v.s. olup ucuza satılan ama içinde ödenen paradan daha değerli hediyeler bulunan bir tür kutudur. Ha, içinden ne çıkar o bilinmez... Adı üstünde sürpriz kutu:


"Yılbaşı hediyelikleriniz hazır:)) İçinde 3D Batman , Flash, Superman ve imzalı sayılar var değeri $10-50 dolar arası varyantlar var. İngilizce ciltler veya satış fiyatı 80 TL FUNKO-POP figürler var(30 kutuda figür var) Bu ilk parti kutularımız 100 adet ile sınırlı.

Bütün kutular rastgele yerleştirilmiştir;
Her kutuda en az 10 adet ürün bulunmaktadır, bunların 7 tanesi rasgele seçilmiş ve comic-care ile paketlenmiş ingilizce çizgi roman, 1 adet ingilizce veya türkçe cilt ve 1 adet pin’den oluşmaktadır, geri kalan diğer iki ürün varyant kapaklı, imzalı sertfikalı veya 3D kapaklı piyasa değeri 10-50 dolar arası olan çizgiromanlardan birisi olabilir, ayrıca 30 adet kutuda piyasa değeri 80 TL olan “Funko-POP” ürünleri yerleştirilmiştir. Bunlar haricinde kutulardan ekstra olarak anahtarlık, YU-GI-OH kartı veya pelüş hediyelerden çıkabilir. Kutu içeriği ortalama 160-350 TL arasında değişmekte olup kutunun satış fiyatı 90TL’dir. Bu fiyatla satılacak kutularımız 100 adet olarak sınırlandırılmıştır.

Normal fiyatı en az 160 en çok 350 TL değerindedir.

https://www.arkabahcecizgiroman.com/07-ghost-vol-1.html"

Sinanpaşa Mah. Ortabahçe Cad. No:10/1 Büyük Beşiktaş Çarşısı. 1. kat- Dükkan No: 159
Beşiktaş, İstanbul

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails