14 Kasım 2017 Salı

Dünyaya gözünü açtı ve ilk gördüğü Joker oldu

Kaynak - Ekspres Haber
...
ABD'de Cadılar Bayramı’nda dünyaya gelen bir bebek, gözlerini açtığında karşısında Batman'in 'kötü adamı' Joker'i gördü. Kutlamalar için Joker kılığına girmiş olan doktor, ailenin ısrarı üzerine doğuma, kostümünü çıkarmadan girdi.
ABD'nin Tennessee eyaletindeki Nashville kentinde bulunan Henry County Sağlık Merkezi’nde gözlerini açan bebeğin ilk gördüğü şey, ünlü çizgi roman kahramanı Batman’in ezeli düşmanı olan 'Joker' oldu.

DOKTOR CADILAR BAYRAMINI KUTLUYORDU
Maskenin ardındaki ise, o gün Cadılar Bayramı’nı kutlayan doğum uzmanı doktor Paul Locus’tu. Çift hastaneye geldiklerinde üzerini değiştirmeyi teklif eden Locus, genç ebeveynin 'doğumu unutulmaz kılacağını' söylemesi üzerine, kostümünü çıkarmadan doğuma girdi. Anne Britanny Selph'in o anları fotoğraflayarak internete koymasının ardından sosyal medyadan ilginç tepkiler geldi.
​Kimi kullanıcılar ‘çocuk için fazlasıyla talihsiz bir doğum’ yorumunu yaparken kimileri bunun ‘unutulmaz bir olay’ olduğunu yazdı. Bir kullanıcı ise “Çizgi romanlarda ve filmlerde karşımıza çıkan kötü karakter Joker’in bu haliyle aslında içinde biraz sevgi olduğu gerçeğini biliyorduk” diye yazdı.

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails