5 Mart 2017 Pazar

Ankara Büyükşehir Belediyesinden "Çizgi Roman" Ödüllü Anket

Kaynak - Haber Ankara 
... 
Büyükşehir Belediyesi, birimlerinin faaliyetlerine ilişkin Başkentlileri bilgilendiren, kazandıran ve görüşlerini alan ödüllü anketlerine devam ediyor. Hem katılması hem de kazanması kolay anketin bu seferki ödülü ise katılanlar arasından yapılacak çekilişle, “50 kişiye”, 8 kitaptan oluşan “Modern Bilimin öncüleri Çizgi Roman Seti” olacak.  


Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’nın; kültürel yayınlardan faaliyet ve hizmet tanıtımlarına, Mavi Masa biriminden 2 milyonu aşkın Ankara fotoğraf arşivine, Ankara Bülteni’nden sergi salonlarına, anket çalışmalarından bilgi edinme birimine kadar pek çok konudaki işlevlerinin bilgilendirici bir dille soruya dönüştürüldüğü 8 soruluk ankete katılım, 20 Mart Pazartesi gününe kadar devam edecek. 

Başkentliler, Kızılay Metro İstasyonu içindeki Anket Merkezi, metro istasyonlarında bulunan kent ekranları, Ankara Büyükşehir Belediye binasındaki dilekçematikler ve “anket.ankara.bel.tr” internet adresinden ankete katılabiliyorlar. 

-KAZANANLARA ÇİZGİ ROMAN SETİ

Katılımı da cevaplanması kadar kolay olan anketin sonunda, noter huzurunda yapılacak çekilişle, hediye kazanan talihliler SMS’le bilgilendirilecek. Talihliler, 8 kitaplık bir setin sahibi olacak. Hediye edilecek olan "Modern Bilimin Öncüleri Çizgi Roman Seti"nde, “Ali Kuşçu, Biruni, Cabir Bin Hayyam, İbni Sina, Cezeri, Farabi, Harezmi, Uluğ Bey”nin hikayelerinden oluşan kitaplar yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails