2 Kasım 2016 Çarşamba

ZONA X 6 Sayısı Çıktı

BÜYÜ DEVRİYESİ : ÖLÜME ON SANİYE / ZAMAN SARKACI
Yazarlar: Federico Memola; Pierfrancesco Prosperi
Çizerler: Gino Vercelli; Stefano Babini
Çevirmen Adı: İnci Aslıer

Orijinal Adı: Zona-X 10
Yayın Editörü: Murat Sevgikuranlar
Görsel Uygulama: Hakan Aysal

Kitap Tanıtım Yazısı :

Bu sayımızda yeni bir kahramanlar grubuyla tanışıyoruz: Başkayer’in yarattığı Büyü Devriyesi… sizleri fazlasıyla etkileyecek …

BÜYÜ DEVRİYESİ : ÖLÜME ON SANİYE (No 10; Yazar: Federico Memola; Çizer: Gino Vercelli)
1980’ler… Dünyanın en iyi gizlenmiş, en inanılmaz olayların yaşandığı üssünde çok garip gelişmeler oluyor. Belki de yüzyıllara uzanan var oluşu boyunca ilk defa Kara Adamların eline düşmüş durumdaki Başkayer’de inanılmaz deneyler ve çılgın bir proje hüküm sürüyor: BÜYÜ DEVRİYESİ … İyi ama bütün bunların, kendini İngiltere’nin küçük bir kasabasında bulan ve geçmişini hatırlayamaması bir yana sahip olduğu güçleri herkesten gizlemek zorunda olan Ian McDowell adlı delikanlıyla nasıl bir ilgisi olabilir?

ZAMAN SARKACI (No 10; Yazar: Pierfrancesco Prosperi; Çizer: Stefano Babini)
Bir an önce zengin olma isteğiyle yanıp duran Nick Delaney, aslında küçük, sıradan ve beş parasız bir kumarbazdan başka bir şey değildi. Ta ki bir gün adının Gaspar olduğunu ve gelecekten geldiğini söyleyen garip bir adamla karşılaşana dek. Gaspar belirli bir süreliğine bir zaman makinesi vererek onıu dünyanın en zengin adamı yapacağını söyler, ama karşılığında basit bir antlaşma isteği vardır.

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails