26 Ekim 2016 Çarşamba

Green Lantern: Green Lanternların İntikamı Çıktı

Yazar: Geoff Johns  
Çizer: Carlos Pacheco, Ethan Van Sciver, Ivan Reis
Genel Yayın Yönetmeni: Ahmet Kocaoğlu
Çeviri: Sinan Ural
Grafik: Cem Murat Yılmaz

GREEN LANTERN GEÇMİŞİNİN GÜNAHLARI İLE SAVAŞMALI... HEM DE NET BİR ŞEKİLDE.

Uzay sektörü 2814’ün Green Lantern’ı Hal Jordan’ın telafi etmesi gereken çok şey var. Uzaylı bir varlığın etkisi altındayken, Jordan tüm Green Lantern Birlik’inin dağılmasına sebep olmuş, bu esnada birçok arkadaşını öldürmüştü.

Şimdi arkadaşlarının ve müttefiklerinin güvenini yeniden kazandı ve hayatını bir Birlik üyesi, Dünya’nın koruyucusu ve bir insan olarak tekrardan inşaa ediyor.

Ama kader Jordan’ın geçmişinden kaçmasına izin vermeyecek. Jordan’ın öldürdüğünü düşündüğü Green Lanternlar halen hayatta ve intikam peşinde olabilirler.

Kayıp Lanternları kurtarmak için Jordan düşman topraklarının tam merkezine seyahat edecek ve geçmişinden gelen başka bir tehdit ile yüzleşecek. Ancak bundan sağ kurtulursa ödül günahlarından kurtulmadan çok daha fazlası olabilir…


Carlos Pacheco (SUPERMAN/BATMAN), Ethan Van Sciver (GREEN LANTERN: REBIRTH) ve Ivan Reis’in  (RANN-THANAGAR WAR) yardımı ile yazar Geoff Johns (INFINITE CRISIS) Green Lantern’ı evrendeki en büyük süper kahramanlardan biri konumuna getirmeye devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails