26 Eylül 2016 Pazartesi

Arkabahçe Çizgi Roman Dükkanı Yeni Mağazasında

Ümit Kireççi
...
Beşiktaş çarşısının en alt katında, 5-10 metrekarelik alanda hayata dönen Arkabahçe Çizgi Roman Dükkanı yavaş yavaş büyümeye, genişlemeye, kabına sığmamaya başladı. Aynı katta daha geniş bir alana taşındı. Çizgi roman dünyamızda marka olma değeri taşıyan belki de tek isim Arkabahçe çizgi roman ve figür satışlarının yanında Cosplay etkinliklerine ev sahipliği de yapmaya başlayınca ve tabii buna bir de "Beleş Çizgi Roman Günleri"ni de ekleyince talep arttı. Daha da geniş bir yere taşındılar. Ve daha çok talep gördüler. Bu da Arkabahçe'yi yer altından çıkmaya, çok daha geniş bir yere taşınmaya mecbur etti. 

Arkabahçe Çizgi Roman Dükkanı şimdi Beşiktaş Çarşısının en üst katına taşındı. Hem de ne taşınma. Çocuk çizgi romanı bölümü, geniş oturma alanı, koridorlara ayrılmış devasa bir dükkan. 

Ahmet Kocaoğlu ve ekibiyle taşınmanın ertesinde; ama yerleşmenin değil o daha sürer, buluştuk. Konuştuk, çay içtik, sohbet ettik. Tatlı bir yorgunluk hissettim. Bir de yoğun heyecan. Bunca yatırım, bunca umut, bunca çizgi roman aşkı... Bize düşen destek olmak. Yolu düşen ve yolunu değiştirmediğine pişman olabilecek herkesi yeni mekana davet ediyorum. 

Not: Aramızda kalsın, önümüzdeki ay gerçekleşecek açılıştan sonra başka yenilikler de eklenebilir bilginiz olsun :) 
      









Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails