26 Mart 2014 Çarşamba

Julia 6 ve Nathan Never 13 Çıktı

Eser Adı: JULIA 6
Eser Alt Başlığı: GÜNEYİN EN ÜCRA YERİ, ASANSÖR, KARANLIK ŞEHİR
Yazar Adı: Giancarlo Berardi
Çevirmen Adı: Emel Altan Ege
Orijinal Adı: Julia (52, 53, 54)
Orijinal dil: İtalyanca
Türü : Çizgi Roman
Yayın Editörü: Murat Sevgikuranlar
Görsel Uygulama: Hakan Aysal

GÜNEYİN EN ÜCRA YERİ (Orjinal sayı no: 52; Yazar: Giancarlo Berardi, Çizer: Federico Antinori) : Çok güzel ve siyahi bir genç kız, yakışıklı, ama beş parasız beyaz bir Alabamalıyla nişanlanmaya kalktığında ne olabilir? Beyaz ırkçılığı gerçekten de güneyin en ücra yerlerinde hâlâ yaşıyor olabilir mi? Jylia ve özel dedektif Leo, güneyin en ücra kasabalarından birine yaptıkları yolculuk sırasında bu soruların cevabını öğreneceklerdi.
ASANSÖR (Orjinal sayı no: 53; Yazar: Giancarlo Berardi, Çizer: Roberto Zaghi): Vergi borcunu ödemek için aceleyle girdiği devlet dairesi uzun bir tatile çıkarken, güzel kriminoloğumuz Julia Kendal’ın başına garip bir aksilik gelir: Daracık bir alanda katil olduğunu iddia eden bir adamla günlerce baş başa kalacaktır.
KARANLIK ŞEHİR (Orjinal sayı no: 54; Yazar: Giancarlo Berardi, Çizer: Claudio Piccoli): Beş parasız ve genç bir nazi olan James Trent’in ünlü rapçi Rajid’i sahnede öldürmesi görünüşe göre tamamen bir ırkçılık cinayeti gibi görünmektedir. Ama Julia Kendal, bu cinayeti araştırmaya başlayınca işin içinde çok daha büyük, karanlık ve politik oyunlar olduğunu anlayacaktır.

Eser Adı: NATHAN NEVER 13
Eser Alt Başlığı: DEMİR MASKE; UZUN GECE; YERALTI DÜNYASI
Yazar Adı: Piani; Vietti ; Lisiero ve Cordone
Çevirmen Adı: Kozan Demircan
Orijinal Adı: Nathan Never 85, 86, 87
Orijinal Dil: İtalyanca
Türü : Çizgi Roman
Yayın Editörü: Murat Sevgikuranlar
Görsel Uygulama: Hakan Aysal
DEMİR MASKE (Orjinal sayı : 85; Yazar: Stefano Piani, Çizer: Paolo Di Clemente) : Fransız macera edebiyatının dünyaya sunduğu önemli figürlerden biri olan Demir Maskeli Adam efsanesi, bu kez de Nathan Never’ın dünyasında işleniyor. Efsanenin bu versiyonunun sahibi olan Piani, oradan geçen onca yüzyıla rağmen ortaya gerçekten de çok keyifli bir hikâye çıkarmış.
UZUN GECE (Orjinal sayı : 86; Yazar: Stefano Vietti, Çizer: Gigi Simeoni) : Cehennem Adası’na atılmış bir halde umutsuz yaşamlarını sürdürmeye çalışan zavallı mutantlardan bir kısmının kaderi daha da kötüydü. İnsanoğlunun sonu gelmeyen karanlık arzularının kurbanı olan bu mutantların eline isyan fırsatı geçtiğindeyse, Nathan ve dostları için bitmek bilmeyen bir gece başlıyordu.
YERALTI DÜNYASI (Orjinal sayı : 87; Yazarlar: Alberto Lisiero ve Gabriella Cordone, Çizer: Ernestino Michelazzo) : Sigmund ve dostları, on beş yıl önce güzel bir tatil köyünde kendilerine macera ararken, hemen yandaki büyük bir mağaralar sistemine girmişlerdi. Orada sadece birkaç saat geçirdiler ve sonra da unuttular. Ama aradan 15 yıl geçtikten sonra, inanılmaz bir dehşetle yüzyüzeydiler, aralarından çoğu ölmekten kurtulamayacaktı.

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails