3 Mayıs 2013 Cuma

Ivan Reis - Mahmud Asrar - Yıldıray Çınar İmza Günü

"Yerli gururlarımız Mahmud Asrar ve Yıldıray Çınar, Amerikan çizgi romanının süperstarlarından Ivan Reis ile Büyülü Dükkan'da eserlerini imzalayacaklar!"

"On Saturday May 4, Büyülü Dükkan will a host a signing by DC Comics superstars Ivan Reis, Mahmud Asrar and Yıldıray Çınar for all their fans in İstanbul and for those who are willing to come see our beautiful city!"
"İmza günü sırasında konuğumuz olacak çizgi roman severlere yardımcı olabilmek ve memnun edebilmek adına önceden etkinlikle ilgili birkaç noktaya değinelim dedik:

Etkinlik 4 Mayıs Cumartesi günü 16:00-18:00 saatleri arasında gerçekleşecektir. Erken başlaması ya da geç bitmesi hususunda, ağırlayacağımız sanatçıların seyahat programı dolayısıyla Büyülü Dükkan olarak söz söyleme hakkına sahip değiliz. (Bir an önce bırakalım da çizgi roman çizmeye dönsünler değil mi?)

İmzalatabileceğiniz eser sayısı için şu an bir sınır yok, ama imza etkinliği belirli bir zaman aralığında gerçekleşeceğinden sizin gibi imza bekleyen diğer çizgi roman severlere karşı duyarlı olacağınızı tahmin ediyoruz. Makul bir sayı nedir diyorsanız çizer başına 3-4 denilebilir.

Blackest Night (Ivan Reis), Supergirl (Mahmud Asrar), Firestorm (Yıldıray Çınar) ciltlerini aynı gün saat 14:00'dan itibaren dükkanımızdan satın alabileceksiniz. Şu an için elimizde bulunan eserler bunlardan ibaret.

Yeni baskısı henüz yapılmadığından dolayı maalesef New 52 Aquaman cildini temin edemedik.

Daha önce de belirttiğimiz gibi imzalatacağınız eserleri Büyülü Dükkan'dan almış olmanız mecburi değil, yanınızda getirip imzalatabilirsiniz.

Cumartesiyi iple çekiyoruz, görüşmek üzere!"



Büyülü Dükkan

Neşet Ömer Sk. 3/134710 İstanbul

Facebook duyuru metninden alınmıştır!

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails