27 Şubat 2013 Çarşamba

Robin Yarın Ölecek!

New 52 dizisine geçen DC Comics'in yaptığı sürprizler bitecek gibi görünmüyor. Şimdi de Batman'in yardımcısı Robin rolündeki oğlu Damian'ın Joker tarafından öldürüleceği duyuruldu. "Death Of The Family" hikayesinde birinin veya birilerinin öleceği biliniyordu ama bu işe Robin'le başlamaları... Gerçi bu ilk değil ayrıca da kesin geri döner... Robin the Bumerang!  
"Harika çocuk, Batman'ın ortağı Robin, hayranlarına yarın veda ediyor.  Serinin sekizinci kitabında çizerler, Robin'in bir katil tarafından öldürülmesine karar verdi. New York Post'un internet sitesinde yer alan haber, dizinin yaratıcıları tarafından da doğrulandı.  Yazarlardan Grant Morrison, "Robin dünyayı kurtarıyordu ve bir kahraman gibi ölecek" dedi.  Robin olarak bilinen karakterin gerçek ismi Damian Wayne. Damian, Batman'in yani Bruce Wayne'in 10 yaşındaki oğluydu ve Robin karakterini canlandıran 5. kişiydi. Robin, Bruce Wayne'in yani Batman'in azılı düşmanı Ra's Al Ghul'un kızıyla yaşadığı aşk sonucu dünyaya gelmişti."  (Ntvmsnbc)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bir yanlışı düzelteyim, Robin Death of the Family'de değil ve Joker ile alakası yok şu an. Bahsi geçen dergi Batman Incorporated ve büyük ihtimal annesi Talia tarafından öldürülecek.

Linkler

Related Posts with Thumbnails