8 Aralık 2012 Cumartesi

Star Wars 7 Walt Disney İmzasıyla Vizyona Girecek!

Her filmiyle gişe rekorları kıran Star Wars’ın devam filmleri bundan böyle Walt Disney imzasını taşıyacak. Star Wars serisinin 7. Filmi 2015’te Walt Disney etiketiyle beyazperdedeki yerini alacak.



Walt Disney’in 4.05 milyar dolara Lucasfilm’i satın almasıyla Star Wars da resmen Walt Disney’in oldu. Lucasfilm’in sahibi ve aynı zamanda Star Wars film serisinin yapımcısı George Lucas’ın şirket haklarını tamamıyla Walt Disney’e devretmesi yeni bir dönemin de habercisi sayılıyor.
Bugüne kadar 6 seri olarak beyazperdede hayranlarıyla buluşan Star Wars, her bölümüyle milyonlarca kişi tarafından seyredildi. Sinema salonlarını tıka basa dolduran Star Wars’ın her yeni bölümü Lucasfilm imzasını taşırken bundan böyle 7. Seriden itibaren Walt Disney imzasını taşıyacak. Bunun için Walt Disney, Star Wars 7’nin hazırlıklarına çoktan başladı ve serinin son filmi için vizyon tarihi olarak 2015 gösterildi. Ayrıca Walt Disney, 2015’ten sonra Star Wars’ı üç bölüm saha çekecek ve seriyi 10’da tamamlayacak. 2015’te gösterime girecek olan Star Wars 7’yi, 2017’de Star Wars 8; 2019’da Star Wars 9 takip edecek.
Walt Disney Star Wars serisi ile ilgili projelerinde bir adım daha ileri giderek Star Wars animasyon serisini de hayata geçirmeyi planlıyor. Star Wars’ın tüm 6 serisinin yapımcısı olan George Lucas, bundan sonraki yeni Star Wars filmlerinin danışmanlığını da üstelenecek.

Kaynak - Stargundem 

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails