12 Aralık 2012 Çarşamba

Red Sonja "Kulan Gath'ın Yükselişi" Çıktı!

Red Sonja'nın beklenen 3. Cildi Cenk Könül çevirisiyle çıktı. Kulan Gath’ın Yükselişi adını taşıyan öykü Michael Avon Oeming - Mel Rubi ikilisine ait. 

"Şunu bilin ki prensim, Kimmerya'lının Hyboria Krallığını kasıp kavurduğu günlerde... Onunkine karşı koyabilen çok az sayıda kılıçtan biri, Hyrkanialı kadın savaşçı Red Sonja'nınkiydi. Kraliçe olmayı kabul etmek yerine kralı öldürmeyi tercih ettiği için yurdunu terketmek zorunda kaldı. Batıya, Turania bozkırlarına ve karanlık efsanelerin kucağına doğru sürdü atını."
-Nemedia Günlükleri

"KULAN GATH'IN YÜKSELİŞİ" isimli bu cilt, Dynamite'in övgü toplayan serisi Red Sonja'nın 13-18 arasındaki sayıları içermektedir. Bu hikaye ile Kılıçlı Dişi Şeytan'ımızın dünyası tamamen değişiyor. Michael Avon Oeming tarafından yazılıp çizer Mel Rubi'nin ellerinde can bulan seride, Red Sonja'nın Hyboria tarihinin en büyük tehdidi ile karşı karşıya kalıyor -Kulan Gath geri dönüyor! Ayrıca yine bu kitapta Kulan Gath'ın gerçek planlarını öğreneceğiz. Sonja ve yol arkadaşlarının kan gölü içindeki zorlu yolculuklarına tanıklık edeceğiz. Cilt ayrıca Frank Cho, JG Jones, Aaron Lopresti, Mike Mayhew ve Steve McNiven gibi büyük çizerlerin fasikül kapaklarından oluşan bir seçkiyi de içermektedir. (Arka kapak yazısı)


Paylaşım - Unitas Dağıtımunitasdagitim@gmail.com 

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails