21 Ağustos 2012 Salı

Pathfinder Society TR - Organize Oyunlar #003

Türkiye'de etkinliklerine başlayan Pathfinder Society, Organize Oyun etkinliklerinden #003 ile devam ediyor. 26 Ağustos'da İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak kampüsündeyiz.

Kayıtlar için iletisim@pathfindertr.com adresine karakter sınıfınızı, seviyenizi ve birliğinizi yazınız. Bu etkinlik itibariyle bazı senaryolarımız öncelikli olarak "High Tier" kayıtları alacaktır. 

İlk defa oyunlara katılacak arkadaşlarımızın First Steps oyununa kayıt olması zorunlu değildir. Etkinliğimizde açılan oyunların hepsi yen
i oyuncular için uygun olmakla beraber daha hızlı oyuna dahil olabilmeleri için hazır karakter kağıdı sağlanacaktır.
---- Senaryolar ----
Masa 1 :: Can Sungur 
Senaryo :: #3-21 The Temple of Empyreal Enlightenment 

Hikaye Tanıtımı :: Bu macera, oldukça ünlü Tian büyücüsü Hao Jin ‘in dünya için önemli veya tehlikeli olark gördüğü artifact’leri tuttuğu Hao Jin adlı bir evrende geçmektedir.
Aasimar bilgin ve profesörlerinin yaşadığı Tianjing bölgesi Lung Wa imparatorluğunun koruması altındadır. Lung Wa imparatorluğunun en güçlü ve önemli büyücülerinden Hao Jin Tianjing bölgesi için geliştirdiği defansif planlar ülkenin düşmanları tarafından işgal edilemiyor olmasındaki en önemli etmendir. Bu nedenle 3 asır önce Tianjing imparatorluğu, Hao Jin’e toprakları içerisindeki en değerli ve büyülü artifact olan Empyreal Enlightenment tapınağını hediye ederler. Bu tapınak, Korada yani Öngörü ,affetme ve barışın Empyreal Lord’a adanmış bir mabettir. 
4711 AR yılında yapılan Ruby Phoenix Turnuvası sonucunda Pathfinder Society Tian imparatorluğuna ait bir hazineyi talep etme hakkı kazandı, Hao Jin Evreni bu amaçla seçilmiş olan hazinedir. Pathfinder Society bir grup Pathfinder ‘ı Hao Jin tapestry’sine Empyreal Enlightenment tapınağını araştırmak için gönderebilmek için gerekli işlemlere vakit kaybetmeden başladı. Pathfinder’lardan, bu görevde Korada’ya adanmış bu tapınağı inceleyip gerekli dökümanları hazırlamaları istenmektedir.

- Soykan Soner
- Ali Tel - Rogue 1
- Deniz Gerçeker
- Ezgi Işık

--------------------------
--------
Masa 2 :: Mustafa Yılmaz 
Senaryo :: #4-01 Rise of the Goblin Guild 

Hikaye Tanıtımı :: Magnimar'da, Pathfinder locasına ait Heidmarch Malikanesi topraklarında bir yaratık tespit edilince, Pathfinder Society ajanları anıtların şehrinin altında bir araştırmaya sürüklenirler. Burada filizlenmekte olan hırsızlar birliğiyle karşı karşıya gelirler.

*** Oyun başlangıç seviyelerine çekilmiştir.

- Levent Gerçeker
-
-
-

--------------------------
--------
Masa 3 :: Necati Burak Gücer 
Senaryo :: #1-33 Assault on the Kingdom of the Impossible

Hikaye Tanıtımı :: Uzak Vudra diyarının esintilerini taşıyan, İmkansızlıklar Krallığı Jalmeray adasında, Aspis Consortium'un hem Jalmeray, hem de Pathfinder Society'nin karavanlarını yağmalayıp, tarihi eser ve büyülü objeleri kaçırmak için haydutlardan oluşan bir teşkilat oluşturduğu öğrenilmesi üzerine Pathfinder'lar olayı araştırması için adaya gönderilirler. Bölgedeki Society başyetkilisinin öldürülmesi üzerine, adadaki Aspis Consortium ajanını bulmak ve onu durdurmaya çalışmak için ellerinden geleni yapmak Pathfinder'lara düşer.

- Ali Uğuz - Rogue 1
- Tuna Tunçman - Cleric 1(Negative Energy)
- Hakan Yılmaz
- Göktuğ İslamoğlu

--------------------------
--------
Masa 4 :: Caner Ünsal
Senaryo :: #3-19 The Icebound Outpost

Hikaye Tanıtımı :: Pathfinder örgütü, Ruby Phoenix turnuvası sonucunda kazandığı, ünlü büyücü Hao Jin'in evreninde eski bir Vudran tapınağını araştırmaya karar verir. Buzulun içerisinde kalmış olan bu tapınağın bünyesinde bulunan Aspis Consortium üssünü araştırmak için Pathfinderlar görevlendirilir. Acaba oyuncular iyi muhafaza edilen bu üsse girip oradan örgütün istediği bilgiler ile sağ salim çıkabilecekler mi?

- Altuğ Can Onat - Wizard 1 
- Işıl Göktepe - Oracle 1
- Seda Duran - Ranger 2
- Erkan Büyük - Wizard 1

--------------------------
--------
Masa 5 :: Mert I. Erten 
Senaryo :: #3-23 Goblinblood Dead

Hikaye Tanıtımı :: Goblinblood Savaşları sona erdiğinden bu yana 10 yıldan fazla zaman geçti ve bu savaşlar Isger’i paytak ayaklar içinde bıraktı. Bir takım Pathfinder ajanları bazı terk edilmiş yolları kullanarak ülkenin değerli eski eserlerini kaçırmaktadır. Fakat ilitik bir yük taşımakta olan Varisian kervanına düzenlenen son saldırılar bu yolları tehlike altına soktu. Bölgeyi araştırmak ve tehlike arz eden, aynı zamanda Pathfinder Organizasyonlarının operasyonlarını engelleyen alanı temizlemek oyunculara düşmektedir.

- Damla Umar
- Devrim Kunter - Sorcerer 1 
- Kadir Özen - Gunslinger 1
- Cankut Şekerli - Rogue 1
- Sümer Pasin - Ranger 1

--------------------------
--------
Masa 6 :: Boğaçhan Aydın
Senaryo :: First Steps I: In Service to Lore

Hikaye Tanıtımı :: (Eklenecektir)

*** Bu hikaye Pathfinder Society için giriş oyunudur. Herhangi bir karakteri bulunmayan yeni arkadaşlarımız bu oyuna yönlendirilecektir.

- Benhür Dinçer
- Victoria Zvy
- Onur Acar
- Göktuğ Genişol
- Burak Tekin

--------------------------
--------
Masa 7 :: Yücel Okçu
Senaryo :: #3-05 Tide of Twilight

Hikaye Tanıtımı :: Verduran Ormanı'nın kalbinde insanları canavarlaştıran bir gücün varlığından bahsedilmektedir. Pathfinder Society, bu gücün kaynağını araştırması ve Verduran Ormanı'nın druidleri ile anlaşması için küçük bir grubu görevlendirir.

- Ali Doğan - Ranger 2 
- Mert Odabaşı - Barbarian 1
- Çağrı Dizdar - Gunslinger 1
- Çağrı Özer - Wizard 1

--------------------------
--------
Masa 8 :: Serkan Köse
Senaryo :: #3-18 God's Market Gamble

Hikaye Tanıtımı :: Dini inanç kapsamında çok değerli eski eserler Absalom’a gelirken yollarda kaybolmaya başlamıştır. Eğer bunun önüne geçilmezse PathfinderSociety sayısız ve yeri doldurulamaz eserin kaybolmasına katlanmak zorunda kalacaktır. Bunun üzerinde PathfinderSociety; bu işin sorumlularını Starstone Katedrali’nin gölgesinde yer alan hareketli pazarın ortasındaki “God’s Market” te yakalayıp adalet karşısına çıkarmak için bir plan hazırlamıştır.

- Emre Misvaklı - Gunslinger 1
- Güneş Çilingir - Barbarian 2
- Çağdaş Başar Bahar
- Eser Gül - Rogue 1 
- Muzaffer Ateş

Yol - Detay - V.s. : Pathfinder Facebook Sayfası

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails