18 Mayıs 2012 Cuma

'Süpermen' Tutuklandı :O)

Alanya'da, 6 ayrı suça karışan ve çaldığı tabancayla insanları tehdit eden "Süpermen"e tutuklama.

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde 6 ayrı suça karışan ve çaldığı tabancaylatrafikte tartıştığı 2 kişiye kendisini 'polis' olarak tanıtıp ateş etmekle tehdit eden 'Süpermen' tişörtlü 18 yaşındaki Yakup Cem A., 'hırsızlık ve silah teşhir etmek' suçlarından tutuklandı.
Alanya'da bir süre önce 'güveni kötüye kullanmak' suçundan dolayı yakalanıp ifadesinin alınmasının ardından salıverilen Yakup Cem A., Oba Beldesi'nden çaldığı bisikletle dolaşırken, trafikte Hilmi Eroğlu ve Ramazan Şahinkaya adlı pazarcılarla tartıştı. Tartışma sırasında çalıntı tabancayı çıkartıp, "Ben polisim, üzerime gelirseniz ateş ederim" diyerek tehditler savurması üzerine Eroğlu ve Şahinkaya, Yakup Cem A.'nın polis olduğuna inanmayarak, üzerine yürüdü. Pazarcıların üzerine gelmesi üzerine tabancayı atarak kaçan Yakup Cem A., giydiği çizgi roman ve sinema karakteri 'Süpermen' resmi bulunan tişört sayesinde Asayiş Büro Amirliği tarafından yakalandı.
Yapılan sorgusunda, işsiz olduğu, şimdiye kadar yetiştirme yurdunda kaldığını söyleyen Yakup Cem A.'nın suçlamaları kabul ettiği bildirildi.
Yakup Cem A.'nın, Mustafa Şeremet'e ait 'bulundurma ruhsatlı' tabancayı Alanya Sanayi Sitesi'ndeki oto tamir atölyesinden çaldığı belirlendi. Yakup Cem A.'nın ayrıca, son 5 gün içerisinde bir terziden 30 gömlek, 3 tişört, flash bellek, bir kuaförden saç kurutma makinesi, saç düzleyici maşa, bir benzinlikten park halinde 2 bisiklet çaldığı anlaşıldı.
Sorgusunun ardından 'hırsızlık ve silah teşhir etmek' suçlamalarıyla adliyeye gönderilen Yakup Cem A. tutuklanarak, Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumuna konuldu. - Antalya / Alanya

Kaynak - Habertürk

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails