21 Mayıs 2012 Pazartesi

Pişman"ın 8. Sayısı Başkan Doğan Dağıttı

İzmit Belediyesi tarafından çocuklar için hazırlanan ve çok beğenilen Pişman Dergisi"nin 8. sayısı çıktı 


 HaberYurdum: İzmit Belediyesi tarafından çocuklar için hazırlanan ve çok beğenilen Pişman Dergisi’nin 8. sayısı çıktı. 50 bin adet basılan ve alanlarında uzman eğitimciler tarafından hazırlanan dergilerin okullardaki dağıtımına İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da katıldı. Dağıtım için Yeni mahalle İlköğretim Okulu’na giden Doğan, çocuklarla yakından ilgilendi, onlarla bol bol sohbet etti. Dağıtıma Yeni mahalle Muhtarı Tuncay Aşkın ve Okul Müdürü Cemal Aygüzel’de katıldı. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ve derginin sevimli maskotları Pişman ve Pişmaniye’yi sınıflarında gören çocuklar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Çocuklara Pişman ve Pişmaniye maskeleri dağıtarak onlarla zaman geçiren Doğan, bütün çocuklarla yakından ilgilendi.
İnsana yatırım yapan bir belediye olarak çocukları çok önemsediklerini dile getiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Çocuklar için yapılan her hizmet, geleceğe yapılan yatırımdır. Bu nedenle siz çocuklarımızın gelişimini destekleyecek çalışmalara öncelik veriyoruz. Bu çalışmalarımız sonucunda, 'Çocuk Dostu Kent' ünvanını aldık. Sizler çocukların önemsendiği, çocuk dostu bir kentte yaşıyorsunuz” dedi. Pişmanı çok sevdiklerini dile getiren ve dergi için teşekkür eden çocuklara Doğan, "Dergimiz içerik olarak yine yararlı bilgilerle dolu. Bütün çabamız sizlere daha yararlı işler yapmaktır. Sizler en iyisine layıksınız” dedi.
Pişman Çocuk Dergisinde birçok ödüllü bulmacaların yanı sıra çizgi roman, söyleşiler, bilim teknik, beyin jimnastiği, eğlenceli matematik, öğrencilerin gönderdiği şiirler, bilmece bulmacalar, sağlık köşesi gibi bilgiler yer alıyor.
Kaynak - Haber Yurdum

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails