26 Mayıs 2012 Cumartesi

Marvel, sağır çocuğa yardım için yeni bir süper kahraman yarattı

Örümcek Adam, Demir Adam, Fantastik Dörtlü ve Hulk gibi çizgi kahramanların yaratıcısı Marvel, duyma yetisini kaybeden ve işitme cihazı takmayı "Süper kahramanlar takmaz" diyerek reddeden çocuğa sürpriz yaptı.



Emre Çetinkaya
Anthony Smith 4 yaşında duyma yetisini yüzde 80 oranında kaybetmiş ve her çocuk gibi çizgi romanlar ve çizgi kahramanlara büyük hayranlık duyan bir çocuk. Ancak bu hayranlığının kötü tarafı doğuştan ciddi işitme problemi çektiği için daha iyi duymasını sağlayacak mavi işitme cihazını "Süper kahramanlar takmaz" diyerek reddetmesiydi.
Annesi ise bu durumun üzerine oğlunun süper kahramanlara olan hayranlığından faydalanarak bu duruma bir çözüm getirmek için Örümcek Adam, Demir Adam, Fantastik Dörtlü ve Hulk gibi çizgi kahramanların yaratıcısı Marvel'e bir e-posta gönderdi. Marvel'de bu olaya karşılıksız kalmayarak Anthony'den esinlenerek "Mavi Kulak" adında kulağında mavi bir cihaz olan bir süper kahraman yarattı.
Artık annesi de Anhony'i "Mavi Kulak" olarak çağırıyor. Anthony ise bu durumdan hoşnut gözüküyor ve işitme cihazını kulağından çıkarmıyor.

Kaynak - Tekno Kulis

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails