8 Mayıs 2012 Salı

Karayip Korsanlarının Romanı Yeni Kapağıyla!

GİZEMLİ DENİZLERDE
YENİ KAPAK!! YENİ FİYAT!!

1988’DE YAZILAN VE GÜNÜMÜZÜN POPÜLER FİLM SERİSİ “KARAYİP KORSANLARI”NA ESİN KAYNAĞI OLAN ROMAN!!!


Yaygaracı Carmichael’ korsanlar tarafından ele geçirildiğinde John Chandagnac Jamaika’ya doğru yol almaktaydı. Kafasındaki tek düşünce vicdansız amcasıyla yüzleşip hakkı olanı ondan geri istemekti. Kaptan Philip Davies, denizlerde dolaşan tayfasına katılmak ve ölmek arasında bir seçim yapması gerektiğini söylediğinde John Chandagnac hem yeni bir hayatı hem de yeni bir ismi kabul etmek zorunda kalacaktı:
Jack Shandy!
Fakat acemi korsanı bulanık Karayip sularında bekleyen şey, heyecan verici deniz savaşları ve müthiş yağmalardan çok daha fazlasıydı; çünkü bu yeni ve karanlık dünyanın en belirgin iki yüzü ihanet ve güçlü voodoo büyücülüğüydü. Ölümcül bir büyünün etkisindeki güzeller güzeli Beth Hurwood’un aşkına Shandy, gizemli denizlere yelken açıp vahşi bedeni hayaletler tarafından istila edilmiş korsan kral Karasakal’ı ve yaşayan ölülerden oluşan mürettebatını takip ederek efsanevi Gençlik Pınarı’nın lanetli kıyılarına ulaşmayı deneyecektir.
Anubis Kapıları ve Declare’in yazarı, iki kere World Fantasy Award kazanmış Tim Powers’tan tek solukta okunacak bir başyapıt. Gerçek ve kurgu karakterlerin iç içe geçtiği bu destansı macerayı okuyup bitirmeden rahat edemeyeceksiniz!

***
KARAYİP KORSANLARI SERİSİNİN DÖRDÜNCÜSÜ FİLMİ OLAN “GİZEMLİ DENİZLERDE”NİN SENARYOSUNUN UYARLANDIĞI ROMAN, AYNI ZAMANDA TÜM SERİNİN YARATILMASINA İLHAM KAYNAĞI OLMUŞTUR.  HEM OLABİLDİĞİNCE TANIDIK HEM DE İNANILMAZ FARKLI BİR HİKAYEYE HAZIR OLUN!!!
Gerekli Şeyler
1.Baskı: Mayıs 2011
Yazar: Tim Powers
Çeviri: İlke Keskin
Siparişleriniz için:
siparis@gerekliseyler.com.tr



Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails