13 Mayıs 2012 Pazar

"En İyi FRP Fotoğrafı" Yarışması

FRP oyuncularını mutlu edecek bir yarışmamız var.

Hemen fotoğraf makinenizi kapın ve en iyi FRP temalı fotoğrafı siz çekin!

İsterseniz FRP zarlarınızı yayın, isterseniz FRP setinizi hazırlayın, isterseniz arkadaşlarınızla oynadığınız oyunu fotoğraflayın. Çekeceğiniz fotoğraf tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış. Amaç FRP konseptli en iyi fotoğrafı çekmek.


Yapmanız gerekenler çok basit. FRP temalı fotoğrafınızı çekip FRPNET Facebook sayfasına girin ve sayfanın sağ üst köşesindeki "Mesaj" düğmesine basın. Mesaj yazma yerindeki ataç tuşuna basarak çektiğiniz fotoğrafı ekleyin ve gönderin. Unutmayın, çektiğiniz fotoğrafın size ait olduğunun anlaşılması için fotoğraf karesinin bir yerinde FRPNET yazısı veya FRPNET'i temsil eden bir logo bulunmalı.

Yüklenen fotoğraflardan geçerli bulunanlar FRPNET sayfasındaki Galeriye yüklenecek ve oylamaya açılacak. Oylama sonunda en çok "Beğen"ilmiş olan fotoğraf kazanacak.

Son resim yükleme tarihi 18 Mayıs, FRPNET sayfasındaki galeriye resimler yüklendikten sonra oylama başlayacak ve 2 Haziran günü son bulacak!

Fotoğrafınızı ister efektli çekin isterseniz normal. Önemli olan en iyi FRP konseptini yakalamak. Şimdi sıra sizde!

Kazanan kişiye sürpriz kitaplar ve zar seti hediye edeceğiz. Herkese bol şans!

Koşullar:

* Çektiğiniz fotoğraf FRP ile alakalı olmalıdır.
Çektiğiniz fotoğrafın sizin tarafınızdan FRPNET Yarışmasına katılım amaçlı çekildiği anlaşılması için fotoğrafın bir yerinde FRPNET yazması önemlidir. Fotoğraf içinde ufak bir kağıda FRPNET yazısı da olabilir, zarlarla veya değişik materyallerle yazılmış FRPNET yazısı olabilir veya bir FRPNET görüntüsü, logosu da olabilir. Fotoğrafta FRPNET yazısı veya temsili bulunmayan fotoğraflar yarışmaya kabul edilmeyecektir. Fotoğrafa sonradan FRPNET yazmak değil, fotoğraf çekilirken fotoğraf karesi içinde bir yerde FRPNET yazması gerekir.
* Yarışmaya bir kişi en fazla 3 fotoğraf ile katılabilir.
* Yarışmaya FRPNET yöneticileri, 1. derece akrabaları, çolukları, çocukları, torunları katılamaz. Katılsa da geçersiz sayılır.
* Kazanan kişiye ödülü kargo ile alıcı ödemeli olarak gönderilecektir.

Kayra Keri Küpçü

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails