7 Eylül 2009 Pazartesi

HİPNOZ 3. sayısıyla bayiilerde

8 Eylül 2009 tarihinde görücüye çıkacak olan Hipnoz'un 3. sayısı yolda:
Bu ay Hipnoz’da yepyeni bir yerli çizgiromanın yayınına başlıyoruz: Altemur Han’ın Üç Oğlu… Konusunu Türk mitolojisinden alan bu maceranın ilk sayfaları elimize geçtiğinde çok heyecanlandık. Zira başarılı çizimlerin yanı sıra özlediğimiz bir üslup da vardı bu hikayede. Dorukhan Özcan yazdı ve çizdi. Gururla sunuyor ve beğeneceğinizi umut ediyoruz.
3. sayı kapağımızı Deli Gücük’teki başarılı çizimlerinden tanıdığımız Coşkun Kuzgun ustamız resimledi. Çok da güzel oldu ellerine sağlık diyoruz.
Geçen sayılarda başladığımız çizgiromanlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ancak bu ay üzülerek de olsa yazı dizilerimize ara vermek zorunda kaldık. Devam eden çizgiromanlarımızın planlanan sürede bitirilmesi gerekiyor. Üstat Talat Güreli ile yapmış olduğumuz söyleşinin ikinci bölümünü ve Umut Çalışan’dan Madalyonun Öteki Yüzünü gelecek sayımızda vereceğiz. Edgar Allan Poe’da sona yaklaşıyoruz. Cinayetler zinciri gelecek sayıda sona erecek. Madalyonun Öteki Yüzünde gelecek ay Türkiye’nin ilk mutantı Mahmut’un ibret verici hikayesini okuyacaksınız.

1 yorum:

ugur dedi ki...

teşekkürler

Linkler

Related Posts with Thumbnails