3 Ağustos 2009 Pazartesi

Hollywood Çizgi Film Uyarlamalarıyla Geliyor

1 -
Scarlett Johansson, IRON MAN 2 filminde rus casus Black Widow (Karadul)'u canlandırıyor. San Diego Comic-Con'a bütün kadronun katılımıyla gerçekleşen buluşmada muhteşem bir ilgi gören ekip 2. filmden hayli umutlu. Johansson'u kostümü içinde görüyoruz.2- Natalie Portman "hemşire" oluyor

Çizgi roman devi Marvel'ın süper kahramanlarından "Thor"un sinema filminin başrollerinden birini Amerikalı aktris Natalie Portman oynayacak.

Çizgi roman devi Marvel'ın süper kahramanlarından "Thor"un sinema filminin başrollerinden birini Amerikalı aktris Natalie Portman oynayacak.

Hollywood Reporter dergisinin haberine göre Portman, 2011'de gösterime girmesi planlanan filmde, Thor'un dünyada Donald Blake kimliğiyle yaşarken hastanede aşık olduğu hemşire Jane Foster'ı canlandıracak.

Filmde Thor rolünü Avustralyalı aktör Chris Hemsworth'un, Loki karakterini de İngiliz aktör Tom Hiddleston'ın canlandıracağı daha önce açıklanmıştı.

28 yaşındaki Portman, daha önce "Leon", "Star Wars" ve "V for Vendetta" gibi filmlerde rol almıştı.

Thor'dan önce Marvel'in çizgi roman karakterlerinden "Süpermen", "Örümcek Adam", "Hulk", "Batman", "Electra", "Daredevil" ve "Demir Adam"'ın sinema filmleri çekilmişti.

3- "Yeşil Fener" Geliyor!

DC Comic'in çizgi romanı Green Lantern (Yeşil Fener), Martin Campbell yönetmenliğinde beyaz perdeye aktarılıyor.

Yeşil Fener'in sinemaya uyarlanması aylar önce gündeme gelmiş ve çizgi roman hayranlarını sevindirmişti. Yönetmen koltuğunda Martin Campbell'i ağırlayan filmin başrolünü kimin oynayacağı kısa bir süre öncesine kadar belli değildi. Rol için düşünülen oyuncular arasında Bradley Cooper, Justin Timberlake, Jared Leto ve Ryan Reynolds gibi isimler geçiyordu. Sonunda Yeşil Fener'i kimin canlandıracağı belli oldu: Ryan Reynolds!

"X-Men Origins: Wolverine" filminde canlandırdığı Deadpool karakteriyle sinemaseverlerin ilgisini üzerinde toplayan Reynolds, çok geçmeden bir Deadpool filmi için anlaşma imzalamıştı. Ryan Reynolds'ı önümüzdeki sezon hem Deadpool hem de Green Lantern rolünde izleyeceğiz.

4- Çizgi roman uyarlaması ''Jonah Hex'' afişi göründü!

Son dönemin parlayan Hollywood yıldızı Megan Fox'un başrolde olduğu Western türündeki film ''Jonah Hex''in afişi görücüye çıkarıldı.

Aktrisin en son filmi ''Transformers : Revenge of the Fallen''dan sonra başrol oynadığı gerilim filmi ''Jennifer's Body'' 18 Eylül'de seyirciyle buluşacak. 2010 Haziran ayında vizyona girmesi planlanan son filmi ''Jonah Hex''in yönetmeni; ''Horton'', ''Toy Story'' (Oyuncak Hikayesi) , ''Monsters Inc'' (Sevimli Canavarlar) , ''Finding Nemo'' (Kayıp Balık Nemo) gibi animasyonların yapımında görev almış olan Jimmy Hayward. Filmin diğer göze çarpan oyuncuları arasında Josh Brolin, John Malkovich, Michael Shannon, Michael Fassbender ve Will Arnett gibi isimler var. Megan Fox'un Leila rolünde olduğu filmde Jonah Hex rolündeyse Josh Brolin oynuyor. DC çizgi roman karakteri olan Jonah Hex , ilk olarak 1972 yılında All-Star Western çizgi romanında ortaya çıkmış, vahşi batı karakteri olarak biliniyor. 1977 yılında kendi serisini oluşturan çizgi roman 92 bölüm sürmüş. 19. yüzyılın sonlarında geçen filmde ödül avcısı olan Jonah Hex, Voodoo büyücüsü olan Quentin Turnbull'un izini sürüyor. Turnbull'un amacıysa Güney müteffiklerini ölümsüzler ordusuyla birlikte serbest bırakmak. Western'in yanı sıra aksiyon, gerilim ve dram gibi bir çok türe göz kırpan film oldukça merak uyandırıyor. Bu karakter üzerine uyarlanan film bakalım çizgi roman meraklılarını tatmin edecek mi?

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Sanırım yukarıdaki yazıda bilgi yanlısı var marvel eserleri arasında superman ve batman de yer almıs.

Linkler

Related Posts with Thumbnails