8 Ağustos 2009 Cumartesi

G. I. Joe Trailer ve bir şeyler....

Bir zamanlar çizgi romanı ülkemizde de yayınlanmış olan ve çizgi filmi yayınlandığında çocukları tv'ye kilitleyen Anti-Terör timi G. I. Joe'nun macerası şimdi sinemada. Terörist Kobra ve adamlarını kovalayan Scarlett, Snake-Eye gibi karizmatik askerlerin "yo co" naralarıyla olaylara dalışları belli yaş üstü herkesin kulaklarında yankılanıyordur. Bu arada o dönem en çok satılan figürlerin de G. I. Joe figürleri olduğunu söylemek yalan olmaz herhalde.
İlk kez 1941 yılında Çavuş Dave Breger tarafından okuyucuya sunulan G. I. Joe serisi defalarca el değiştirmiştir. Piyade Breger olarak başlayan serüven G. I. Joe of Yank dergisinde yayınlanmış. Sonrasında da isim değişikleriyle günümüze ulaşmış.
Bugün filme uyarlanan seri G. I. Joe'nun 155 sayılık 1984-1992 Marvel Comics versiyonu.
Yönetmenliğini Stephen Sommers'ın üstlendiği, başrollerini Adewale Akinnuoye-Agbaje, Christopher Ecclestone, Joseph Gordon Levitt, Byung-hun Lee ve Sienna Miller'ın paylaştığı sinema filmi izlenmeye değer bir görsellik sunuyor.
Filmin Fragmanını izlemek veya çekimlere dair bilgi edinmek isteyenlere şöyle buyursun G. I. Joe: Rise of Kobra - http://www.gijoemovie.com/

1 yorum:

mit dedi ki...

Güzel bir çizgi-filmdi G. I. Joe. Oyuncak figürlerinden bir tane de bende vardı hatta :) Filmin yönetmeni aynı zamanda Mummy üçlemesinin de yönetmeni olduğundan ümitliyim. Dilerim güzel olur.

Linkler

Related Posts with Thumbnails