26 Ağustos 2009 Çarşamba

Bodrum'da Çizgi Roman Cafe-Bar

Mustafa Kemal Şen'in bildirdiğine göre yakında Bodrum'da çizgi roman kahramanlarının içinde cirit attığı bir Cafe-Bar açılacakmış. "Bodrum Yalıkavak'ta Çizgi Roman Cafe Bar açılıyor. Dev heykellerle süslenmiş çok değişik bir konsept. Şu ana kadar 7.5m karelik alana yayılmış at üstünde Tarkan ve Kurt, Superman, Red Kit heykelleri yapım aşamasında. Ayrıca rölyef olarak Tommiks ve Konyakçı figürü. Duvarlarda yağlı boya karakterler. Kovboy arabası figürlü açık hava barı. Hepinizin tavsiyesine açığım. Açılış için tarih vereceğim. Yolu düşen herkesi beklerim."
İnanmayan aşağıdaki foto-romanı takip etsin. İşte Mustafa Kemal Demir'in elinden 2.5m yüksekliğinde 2.4m uzunluğunda 5 metrekare kadar bir alanda yükselecek Tarkan heykeli:




Mustafa Kemal Şen ayrıntı bildirdikçe biz de buradan paylaşmaya devam edeceğiz ancak gerek adres gerekse diğer duvar resimlerini acilen görmek isteyenler varsa ÇROP Facebook Grup'a merhaba diyebilir. Dahası Mustafa Kemal Şen "akıl verin" demiş, kendisiyle doğrudan iletişim de kurabilirsiniz.
Bu arada bilin bakalım sıradaki heykel hangi kahramana ait?

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails